ΑρχικήinetEvercade EXP: Η νέα βελτιωμένη φορητή συσκευή videogames

Evercade EXP: Η νέα βελτιωμένη φορητή συσκευή videogames

Η φορητή συσκευή Evercade ήταν μια διασκεδαστική ιδέα, αλλά ήμασταν περίεργοι να δούμε πώς θα λειτουργούσε. Παλιά videogames σε μια νέα φορητή συσκευή που χρησιμοποιεί κασέτες. Είναι σαν μια διπλή δόση νοσταλγίας. Και παρόλο που μπορεί να είχατε αμφιβολίες, υπάρχουν πλέον σχεδόν 40 συλλογές με εκατοντάδες παιχνίδια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία οικιακής κονσόλας για να παίξετε με φίλους στη μεγάλη οθόνη. Και τώρα, υπάρχει το Evercade EXP ($130/£150), μια ανανεωμένη φορητή συσκευή που φέρνει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με την αρχική έκδοση. Η αρχική ιδέα της Evercade φαίνεται να είναι επιτυχημένη.

Δείτε επίσης: Joipaw: Νεοσύστατη εταιρεία δημιουργεί videogames για σκύλους
Evercade EXP

Σε μια ενδιαφέρουσα τροπή των γεγονότων, ένα φορτηγό με κονσόλες Evercade EXP έχει κλαπεί, γεγονός που μπορεί να αποτελεί περαιτέρω απόδειξη της δημοτικότητάς της. Εάν έχετε προπαραγγείλει μια φορητή κονσόλα Evercade, παρακαλούμε ελέγξτε τον ιστότοπο της εταιρείας για ενημερώσεις σχετικά με την παραγωγή. Η Blaze, η εταιρεία πίσω από το Evercade, εργάζεται για την επανεκκίνηση της παραγωγής σε αντικατάσταση των φορητών κονσόλων που κλάπηκαν.

Το EXP διαθέτει αναβαθμισμένη οθόνη 800×480 – υπερδιπλάσια ανάλυση σε σχέση με τον προκάτοχό του (480×272). Παρόλο που τα γραφικά έχουν βελτιωθεί, το μέγεθος της διαγωνίου των 4,3 ιντσών μοιάζει μικρό σε σύγκριση με άλλες φορητές συσκευές που είναι διαθέσιμες το 2022. Παρόλο που υπάρχει περισσότερη πραγματική ισχύς με το νέο επεξεργαστή 1,5 GHz και μεγαλύτερη μπαταρία, ο χρόνος παιχνιδιού των πέντε ωρών εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακός.

Δείτε ακόμα: Trombone Champ: Videogame σαν το Guitar Hero με τρομπόνια

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του EXP είναι τα παιχνίδια της Capcom που είναι προεγκατεστημένα. Η κονσόλα συνοδεύεται επίσης από τη συλλογή Irem Arcade 1 με έξι παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένου του R-Type), αλλά τα κλασικά παιχνίδια της Capcom, όπως τα Street Fighter II Hyper Fighting, Mega Man, Ghouls and Ghosts και Breath of Fire, είναι πολύ πιο διασκεδαστικά. Με αυτούς τους τίτλους, θα έχετε 24 παιχνίδια για να παίξετε μόλις ανοίξετε το κουτί.

videogames

Η Capcom είναι ένας Ιαπωνικός προγραμματιστής και εκδότης βιντεοπαιχνιδιών, γνωστός για την παραγωγή μερικών από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα franchises στην ιστορία του gaming. Από τη σειρά Street Fighter μέχρι το franchise Monster Hunter, η Capcom ενθουσιάζει τους παίκτες σε όλο τον κόσμο από το 1983.

Δείτε επίσης: Η Ουκρανία ζητά αποκοπή της Ρωσίας από την παραγωγή videogames

Έχετε πολλές επιλογές για ρετρό παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων άλλων φορητών συσκευών χειρός, της εικονικής κονσόλας/Switch online της Nintendo. Η προσέγγιση της Evercade είναι σίγουρα μοναδική και απαιτεί είτε συλλεκτικό ένστικτο είτε προτίμηση στα λιγότερο γνωστά παιχνίδια για να έχει νόημα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει ήδη μια υποστηρικτική κοινότητα που σχηματίζεται γύρω από την πλατφόρμα. Γι’ αυτούς, και για άλλους σαν αυτούς, το EXP προσφέρει μια πολύ βελτιωμένη εμπειρία φορητής συσκευής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS