ΑρχικήReviewsAudeze: Τα νέα ακουστικά gaming Maxwell με magnetic drivers!

Audeze: Τα νέα ακουστικά gaming Maxwell με magnetic drivers!

Η Audeze μόλις παρουσίασε τα νεότερα ακουστικά gaming, τα Maxwell, τα οποία διαθέτουν επίπεδα μαγνητικά drivers.

Τα ασύρματα ακουστικά Maxwell της Audeze, επιτρέπουν τη σύνδεση μέσω Bluetooth 5.3 LE και είναι συμβατά με LC3, LC3Plus, SBC, AAC και LDAC. Για παρατεταμένη απόλαυση ακρόασης, η μπαταρία 1800 mAh προσφέρει πάνω από 80 ώρες αναπαραγωγής σε μέτρια στάθμη 80 dB – η φόρτιση από 0-100% απαιτεί μόνο 2,5 ώρες χάρη στο φορτιστή 9 Watt! Επιπλέον, μπορείτε να το συνδέσετε απευθείας στο φορητό υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας μέσω USB για ποιότητα ήχου 24 bit 96 KHz χωρίς απώλειες. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο Penrose, το Maxwell παρέχει βελτιωμένη εμβέλεια χαμηλής καθυστέρησης καθώς και εξαιρετικές σταθερές επιδόσεις.

Δείτε επίσης: Qualcomm Snapdragon 782G: Νέο SoC για mid-range smartphone

Το μοντέλο Maxwell της Audeze, με επίπεδα μαγνητικά drivers 90 mm, παρέχει ήχο υψηλής ποιότητας σε έως και 24 bit 96kHz για την απόλαυση της ακρόασής σας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της χρήσης ενός USB dongle ή ενσύρματης σύνδεσης από οποιαδήποτε συσκευή με υποδοχή 3,5 mm!

Audeze: Τα νέα ακουστικά gaming Maxwell με magnetic drivers!
Audeze: Τα νέα ακουστικά gaming Maxwell με magnetic drivers!

Το Maxwell σας παρέχει μια τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης βασισμένη σε hardware που σας επιτρέπει να φιλτράρετε αβίαστα το θόρυβο του περιβάλλοντος ενώ μιλάτε. Διαθέτει πέντε ενσωματωμένα μικρόφωνα, μαζί με ένα αποσπώμενο Shure boom mic για βελτιωμένη ποιότητα ήχου. Επιπλέον, υπάρχουν βολικά χειριστήρια έντασης τόσο στα ακουστικά όσο και στο μικρόφωνο, ώστε να μπορείτε να το ρυθμίζετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η Audeze σχεδίασε το Maxwell των 490 γραμμαρίων με γνώμονα την άνεση. Το ατσάλινο στήριγμα κεφαλής, ο ρυθμιζόμενος ιμάντας ανάρτησης και ο dual-chamber σχεδιασμός των ακουστικών παρέχει εξαιρετική ποιότητα ήχου, ενώ απομονώνει παθητικά το θόρυβο.

Audeze: Τα νέα ακουστικά gaming Maxwell με magnetic drivers!
Audeze: Τα νέα ακουστικά gaming Maxwell με magnetic drivers!

Το Maxwell είναι κατάλληλο για σχεδόν κάθε ηλεκτρονική συσκευή που υποστηρίζει ήχο μέσω Bluetooth ή USB, συμπεριλαμβανομένων υπολογιστών, Mac, τηλεφώνων, PS5 και Xbox Series X, καθώς και Nintendo Switch. Θα αποσταλεί από την Audeze τον Ιανουάριο – η έκδοση για το PlayStation κοστίζει 299 δολάρια, ενώ η παραλλαγή για το Xbox διατίθεται στα 329 δολάρια λόγω της άδειας Dolby Atmos που περιλαμβάνεται. Οι προπαραγγελίες έχουν ανοίξει τώρα!

Δείτε επίσης: Sonos Symfonisk: Το νέο φωτιστικό-ηχείο της IKEA των 260$

Το Audeze Maxwell είναι βέβαιο ότι θα γίνει ανάρπαστο μεταξύ των gamers που θέλουν ανώτερη ποιότητα ήχου χωρίς να θυσιάζουν την άνεση ή την ευκολία!

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS