ΑρχικήgamingDiablo 4: Επιβεβαιώθηκε το release για τις 6 Ιουνίου 2023

Diablo 4: Επιβεβαιώθηκε το release για τις 6 Ιουνίου 2023

Είναι επίσημο, η Blizzard θα κάνει release το Diablo 4 στις 6 Ιουνίου 2023 όπως ανακοινώθηκε σε ένα νέο τρέιλερ που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια των “The Game Awards”.

Μπορεί το Elden Ring να ψηφίστηκε παιχνίδι της χρονιάς, αλλά είμαι σίγουρος πως η Blizzard, με το Diablo 4 θα χαροποιήσει πάρα πολύ κόσμο.
Αυτή η επίσημη ανακοίνωση ακολούθησε λίγο μετά από μια αναφορά που τεκμηριώνει τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν οι υπάλληλοι της Blizzard κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του παιχνιδιού, η οποία ανέφερε το release date του Diablo 4.

Δείτε επίσης: Atari: Αναβιώνει το παιχνίδι Akka Arrh – Ήταν πολύ δύσκολο για τους παίκτες του 1982

diablo 4 Blizzard release
Lilith

Σύμφωνα με την Washington Post, το Diablo 4 ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει release τον Απρίλιο του 2023, αλλά η ομάδα «αισθάνθηκε ότι χρειαζόταν περισσότερο χρόνο και μπόρεσε να εγκρίνει την ημερομηνία του Ιουνίου».

Ωστόσο, υπάρχει ακόμη δουλειά που πρέπει να γίνει στο Diablo 4, με την Post να αναφέρει ότι, ενώ δεν απαιτείται, η ομάδα ανάπτυξης έχει κίνητρο να εργαστεί πολλές ώρες πάνω στο project λόγω των διαφόρων μπόνους μετοχών που θα δωθούν μόλις κυκλοφορήσει το Diablo 4 – τα μπόνους βασίζονται τουλάχιστον εν μέρει στην απόδοση του.

Σύμφωνα με έναν υπάλληλο της Blizzard που αναφέρεται στο άρθρο, η Blizzard “δεν είναι πρόθυμη να καθυστερήσει άλλο το παιχνίδι”, επομένως η ομάδα θα πρέπει “να καταλάβει πόσο πολύ είμαστε πρόθυμοι να βλάψουμε τον εαυτό μας για να βεβαιωθεί ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στη βέλτιστη κατάσταση”.
Ένα εσωτερικό email της εταιρείας που στάλθηκε στην ομάδα του Diablo 4 τον Νοέμβριο αναγνώριζε ότι ομάδα των developer θα “περνούσε σε μια περίοδο όπου ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να χρειαστεί να δουλέψουν λίγο παραπάνω”.

Δείτε επίσης: Overwatch 2: Επιτέλους έφτασε το τρέιλερ για την Season 2

diablo 4 Blizzard release
Monk

Η Blizzard προσπάθησε να φέρει μια έξτρα βοήθεια για να φτάσει το Diablo 4 στη γραμμή τερματισμού, την εταιρεία Blizzard Albany γνωστή μέχρι τώρα και ως Vicarious Visions (που ανήκει στην Activision από το 2022). Ωστόσο, η διαδικασία ένταξης έχει περιγραφεί ως ανώμαλη, γεγονός που οδήγησε σε διπλή δουλειά, σύμφωνα με την Post.

Το Diablo IV φαίνεται ότι είναι στο σωστό δρόμο και θα εκπληρώσει την υπόσχεσή που είχε κάνει για να δώσει στους παίκτες πολύ περισσότερη ευελιξία στο customization των αγαπημένων τους χαρακτήρων.
Ας ελπίσουμε μόνο να μην δούμε nerfs σε Barbarian ή Monk, μιας και είναι για τους περισσοτέρους τα δυο πιο αγαπητά class.

Πηγή πληροφοριών: gamespot.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS