ΑρχικήUpdatesWindows 11: Προτεινόμενοι ιστότοποι στο Start Menu

Windows 11: Προτεινόμενοι ιστότοποι στο Start Menu

Με την κυκλοφορία των Windows 11, η Microsoft αναβάθμισε επίσης το Start Menu σε ένα σχεδιασμό πλέγματος με κεντρική ευθυγράμμιση και βελτιωμένη οργάνωση. Μια άλλη αλλαγή που έρχεται είναι οι προτεινόμενοι σύνδεσμοι για ιστότοπους.

Δείτε επίσης: Windows 11: Νέο Phone Link update θα επιτρέπει streaming ήχου

Windows 11

Η Microsoft ανακοίνωσε το Windows 11 Insider Preview Build 25247 για το κανάλι Dev του προγράμματος Windows Insider. Ορισμένες από τις αλλαγές που περιλαμβάνονται σε αυτή την ενημέρωση είναι αυτές που έχουμε ήδη δει σε άλλα κανάλια δοκιμών, όπως μια γραμμή αναζήτησης στη Διαχείριση εργασιών και πληροφορίες αποθήκευσης στο cloud που βρίσκονται στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Εκτός από τις αλλαγές που αναφέρθηκαν παραπάνω, δοκιμάζεται επίσης μια αλλαγή που θα εμφανίζει ιστότοπους στην ενότητα “Προτεινόμενα” του μενού Έναρξη μαζί με τα πρόσφατα έγγραφα.

Δείτε ακόμα: Η Microsoft επιβεβαιώνει προβλήματα απόδοσης gaming στα Windows 11 22H2

Η Microsoft ανακοίνωσε σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιο ότι εργάζεται για την προσθήκη περισσότερου περιεχομένου στην ενότητα Προτεινόμενα στο Start Menu, η οποία θα περιλαμβάνει πλέον ιστότοπους. “Σε πρώτη φάση, θα σας στείλουμε συνηθισμένους ιστότοπους από την περιοχή σας ή που ταιριάζουν με το ιστορικό περιήγησής σας, ώστε να σας διευκολύνουμε να βρείτε και να επισκεφτείτε ξανά τους ιστότοπους που σας ενδιαφέρουν.

Start Menu

Αν κάνετε δεξί κλικ σε έναν ιστότοπο, υπάρχει μια επιλογή για την απόκρυψή του από το μενού Έναρξη. Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε ιστότοπους εντελώς από το Start Menu. Αυτό δεν σχετίζεται με την εγκατάσταση εφαρμογών ιστού στο μενού Έναρξη (χρησιμοποιώντας τον Edge, τον Chrome ή ορισμένα άλλα προγράμματα περιήγησης), οι οποίες εμφανίζονται στη λίστα εφαρμογών και όχι στην ενότητα Προτεινόμενα.

Δείτε επίσης: Windows 11 Task Manager: Επιτρέπει να φιλτράρετε διεργασίες με βάση το όνομα ή το PID

Ίσως θα ήταν χρήσιμο να εμφανίσετε έναν ή δύο ιστότοπους στην ενότητα Προτεινόμε, ειδικά για όσους χρησιμοποιούν το Microsoft Edge ως κύριο πρόγραμμα περιήγησης. Για παράδειγμα, δεν φαίνεται ότι μπορεί να διαβάσει το ιστορικό από άλλα προγράμματα περιήγησης. Ωστόσο, θα μπορούσε να επιδεινωθεί εάν η Microsoft αποφασίσει να το χρησιμοποιήσει για διαφήμιση. Η Microsoft έχει ήδη αρχίσει να εμφανίζει διαφημίσεις σε προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο, όπως ο Edge και ο Firefox, και δεν φοβάται να βάλει μερικές διαφημίσεις και σε άλλες περιοχές των Windows.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS