ΑρχικήinetΗ Microsoft επιβεβαιώνει προβλήματα απόδοσης gaming στα Windows 11 22H2

Η Microsoft επιβεβαιώνει προβλήματα απόδοσης gaming στα Windows 11 22H2

Η Microsoft εργάζεται επί του παρόντος για την επίλυση ενός προβλήματος που προκαλεί μειωμένη απόδοση ή stuttering σε ορισμένα παιχνίδια σε συστήματα που έχουν ενημερωθεί σε Windows 11 22H2.

Δείτε επίσης: Η Microsoft εμφανίζει πλέον διαφημίσεις στο μενού έναρξης των Windows 11

Windows 11 22H2

Η μείωση της ταχύτητας οφείλεται πιθανότατα σε εφαρμογές και παιχνίδια που ενεργοποιούν απρόσεκτα τις λειτουργίες εντοπισμού σφαλμάτων απόδοσης GPU.

Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα στο dashboard Windows Health ότι ορισμένα παιχνίδια και εφαρμογές ενδέχεται να μην λειτουργούν τόσο ομαλά όσο συνήθως στα επερχόμενα Windows 11, έκδοση 22H2.

Το πρόβλημα είναι ότι ορισμένα παιχνίδια και εφαρμογές ενεργοποιούν ακούσια λειτουργίες εντοπισμού σφαλμάτων απόδοσης GPU, οι οποίες δεν προορίζονταν για χρήση από απλούς χρήστες.

Δείτε επίσης: Windows 11 Task Manager: Επιτρέπει να φιλτράρετε διεργασίες με βάση το όνομα ή το PID

Εάν είστε πελάτης που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα, η ενημέρωση των εφαρμογών σας στην τελευταία έκδοση μπορεί να αμβλύνει τις συνέπειες της κατάστασης.

Η Microsoft συνέχισε: “Πολλά παιχνίδια και εφαρμογές ενημερώνονται αυτόματα μέσω του καταστήματος από το οποίο τα αγοράσατε ή κατά το άνοιγμά τους. Ωστόσο, αν δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε αυτό μόνοι σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον προγραμματιστή.”

Η εταιρεία έχει προσθέσει και ένα compatibility hold (αναγνωριστικά ασφαλείας 41766570 και 41990091) που θα αποτρέψει την προσφορά της ενημέρωσης. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες δεν θα μπορούν να αναβαθμίσουν τα επηρεαζόμενα συστήματα Windows 11, έκδοση 22H2.

Δείτε επίσης: Windows 11 Photos app: Αποκτά πρόσβαση σε iCloud Photos

Η Microsoft αναφέρει τα εξής: “Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας να μην εγκαταστήσουν την ενημέρωση Windows 11 2022 στα επηρεαζόμενα συστήματα χειροκίνητα, είτε μέσω του εργαλείου Media Creation είτε κάνοντας κλικ στο κουμπί “‘Update now”. Εργαζόμαστε για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος και θα καταργήσουμε τη δικλείδα ασφαλείας μόλις επιλυθεί.”

H διόρθωση θα παρασχεθεί με μια επερχόμενη ενημερωμένη έκδοση.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS