ΑρχικήinetΗ BMW πουλάει συνδρομές θερμαινόμενων καθισμάτων για 18 $ το μήνα

Η BMW πουλάει συνδρομές θερμαινόμενων καθισμάτων για 18 $ το μήνα

Η BMW άρχισε να πουλάει συνδρομές για θερμαινόμενα καθίσματα σε διάφορες χώρες.

Δείτε επίσης: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BMW επιβεβαίωσε την έκδοση του 3.0 CSL

BMW

Μια μηνιαία συνδρομή για τη θέρμανση των μπροστινών καθισμάτων σε οχήματα BMW, κοστίζει περίπου 18 $, με επιλογές για συνδρομή για ένα χρόνο με 180 $, τρία χρόνια με 300 $ ή πληρωμή για “απεριόριστη” πρόσβαση με 415 $.

Δεν είναι ξεκάθαρο το πότε η BMW άρχισε να προσφέρει αυτή τη δυνατότητα ως συνδρομή ή σε ποιες χώρες, αλλά ορισμένα καταστήματα αυτή την εβδομάδα, ανέφεραν ότι εντόπισαν την κυκλοφορία της στη Νότια Κορέα.

Η BMW σιγά σιγά αφήνει πίσω τις συνδρομές από το 2020 και η υποστήριξη των θερμαινόμενων καθισμάτων είναι πλέον διαθέσιμη στα ψηφιακά καταστήματα της BMW σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Νέα Ζηλανδία και η Νότια Αφρική. Ωστόσο οι κάτοικοι των ΗΠΑ, δεν φαίνεται να έχουν ακόμα αυτή την επιλογή.

Για την BMW δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν διαφήμισε την νέα συνδρομή. Από τότε που η εταιρεία ανακοίνωσε το 2020 ότι το λειτουργικό σύστημα των αυτοκινήτων της θα επέτρεπε μικροσυναλλαγές σε χαρακτηριστικά όπως η αυτόματη μεγάλη σκάλα και το προσαρμοστικό cruise control, οι πελάτες αποδοκίμασαν την κίνηση ως άπληστη και εκμεταλλευτική.

Δείτε ακόμα: BMW M3 Estate: Σύγχρονη τεχνολογία και μεγάλη άνεση χώρου

συνδρομές

Φυσικά, οι αυτοκινητοβιομηχανίες χρέωναν πάντα περισσότερα χρήματα στους πελάτες για προηγμένες λειτουργίες, αλλά η δυναμική είναι πολύ διαφορετική όταν το λογισμικό και όχι το υλικό είναι ο περιοριστικός παράγοντας.

Στην περίπτωση των θερμαινόμενων καθισμάτων, οι ιδιοκτήτες της BMW έχουν ήδη όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, αλλά η BMW έχει απλώς τοποθετήσει ένα μπλοκ λογισμικού στη λειτουργικότητά τους, το οποίο οι αγοραστές πρέπει στη συνέχεια να πληρώσουν για να αφαιρέσουν. Για ορισμένες λειτουργίες λογισμικού που μπορεί να οδηγήσουν σε τρέχοντα έξοδα για την αυτοκινητοβιομηχανία (όπως οι αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις κάμερας κυκλοφορίας, για παράδειγμα), η χρέωση μιας συνδρομής φαίνεται πιο λογική. Αλλά αυτό δεν είναι ένα θέμα για τα θερμαινόμενα καθίσματα.

Άλλα χαρακτηριστικά που η BMW κλειδώνει πίσω από τις συνδρομές, περιλαμβάνουν θερμαινόμενα τιμόνια, από 12 $ το μήνα, την επιλογή εγγραφής βίντεο από τις κάμερες του αυτοκινήτου σας, με τιμή 235 $ για «απεριόριστη» χρήση και το πακέτο “IconicSounds Sport“, το οποίο σας επιτρέπει να αναπαράγετε ήχους κινητήρα στο αυτοκίνητό σας με εφάπαξ χρέωση 117 $.

Δείτε επίσης: BMW iX1 xDrive30: Έρχεται η πλήρως ηλεκτρική έκδοση του X1 SUV

Στην τελευταία περίπτωση, η BMW σημειώνει ότι «το υλικό για αυτό το χαρακτηριστικό έχει ήδη εγκατασταθεί στο όχημά σας κατά την παραγωγή, χωρίς επιπλέον κόστος».

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS