ΑρχικήUpdatesBMW M3 Estate: Σύγχρονη τεχνολογία και μεγάλη άνεση χώρου

BMW M3 Estate: Σύγχρονη τεχνολογία και μεγάλη άνεση χώρου

Το νέο BMW M3 Wagon είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνιση του πολύ σύντομα.

Στο φετινό festival ταχύτητας του GoodWood η εταιρία BMW ετοιμάζεται να παρουσιάσει το πρώτο της M3 Estate. Είναι η πρώτη φορά που η BMW κατασκευάζει ένα Wagon M3.

Το καινούργιο BMW M3 Estate είναι σχεδόν έτοιμο

Τώρα μερικοί απο εσάς μπορεί να παίρνατε και όρκο νομίζοντας οτι η BMW κάποτε είχε φτιάξει και άλλο M3 Estate, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Ποτέ στα 36 χρόνια που η BMW κατασκευάζει M3 δεν υπήρξε M3 Wagon. Ίσως υπάρχει ως ένα έργο skunkworks απο μερικούς μηχανικούς της BMW κάπου. Υπήρχε για λίγο ενα M5 Touring. Φυσικά ούτε αυτό ήταν για εμάς αφού πρόκεται για εντελώς διαφορετικό θηρίο. Αλλα αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Η εταιρία ανέφερε οτι ερχόταν ενα M3 Estate απο τις αρχές του 2020. Τότε μας παρουσίαζαν μόνο την πίσω όψη του αμαξιού. Καθώς όμως περνούσε ο καιρός η BMW μας παρουσίασε μια πλήρη εικόνα.

Το νέο μοντέλο της BMW θα διαθέτει μεγάλες γρίλιες μπροστά και ένα hatch out στο πίσω μέρος. Ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση μυστικότητα εφόσον ξέρουμε πως θα μοιάζει.

Η BMW τοποθετεί αυτό το M3 Estate ως «απόσταξη της τεχνολογικής ικανότητας και τεχνογνωσίας απο την οικογένεια BMW M3 και M4 σε συνδυασμό με την πρακτικότητα ενός πεντάθυρου μοντέλου τουρισμού». ‘Αρα ίσως και να δούμε κατι λίγο διαφορετικό από ότι μας έχει συνηθίσει η BMW.

Το μόνο που θα έπρεπε να μάθουμε θα ήταν το εάν το M3 Estate θα ερχόταν εδώ η όχι. Η Audi με το RS6 Avant υποχώρησε και μας το έδωσε, οποτε γιατί η BMW δεν μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο.

Το καινούργιο BMW M3 Estate είναι σχεδόν έτοιμο

Και γιαυτό λοιπόν με τα δάχτυλα σταυρωμένα απλώσαμε το χέρι στην BMW για να δούμε αν υπήρχε κανένα τέτοιο σενάριο στο τραπέζι μέχρι να έρθει το M3 Estate στις ΗΠΑ. Λάβαμε λοιπόν ενα ηχηρό όχι απο τον εκπρόσωπο της BMW που είπε «φοβόμαστε ότι δεν υπάρχει περίπτωση το M3 Touring να έρθει ακόμα στις ΗΠΑ.

Και αυτό όλοι ξέρουμε γιατί συμβαίνει. Αγαπάμε το crossover σε αυτή την χώρα. Και η BMW μας δίνει μια μορφή M3 Estate στο X3 M, βλάσφημο το ξέρω, αλλα θεωρώ σίγουρο πως αυτή είναι η σκέψη τους.

Αναμένετε περισσότερες πληροφορίες για το πρώτο M3 Estate όσο πλησιάζει ο καιρός 23 Ιουνίου, καθώς θα γίνει η αποκάλυψη του στο Goodwood Festival of Speed

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS