ΑρχικήUpdatesΈκτακτη ενημέρωση των Windows διορθώνει ζητήματα σε συσκευές Arm

Έκτακτη ενημέρωση των Windows διορθώνει ζητήματα σε συσκευές Arm

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει έκτακτη ενημέρωση, για την αντιμετώπιση ενός γνωστού ζητήματος που θα προκαλούσε προβλήματα σύνδεσης στο Azure Active Directory και το Microsoft 365 σε συσκευές Arm, μετά την εγκατάσταση των ενημερώσεων κώδικα patch Tuesday Ιουνίου 2022.

Δείτε επίσης: Οι πρόσφατες ενημερώσεις του Windows Server διακόπτουν τις συνδέσεις VPN, RDP, RRAS

έκτακτη ενημέρωση

Οι ενημερώσεις θα εγκατασταθούν αυτόματα μέσω του Windows Update και μπορούν επίσης να ληφθούν και να εγκατασταθούν με μη αυτόματο τρόπο μέσω του καταλόγου του Microsoft Update.

Η πλήρης λίστα των εκδόσεων των Windows που επηρεάζονται από αυτό το ζήτημα περιλαμβάνει πολλαπλές πλατφόρμες πελατών: Windows 11 21H2, Windows 10 21H2, Windows 10 21H1 και Windows 10 20H2.

Σύμφωνα με μια ειδοποίηση που εκδόθηκε για τους πελάτες του Microsoft 365, ορισμένα από τα σενάρια που επηρεάζονται περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Εφαρμογές και υπηρεσίες που χρησιμοποιούν το Azure Active Directory (Azure AD) για είσοδο
  • Συνδέσεις VPN
  • Microsoft Teams Desktop
  • OneDrive για επιχειρήσεις
  • Client του Outlook Desktop

Δείτε ακόμα: Windows 11: Τι χαρακτηριστικά έχει η νέα λειτουργία Privacy Auditing

Windows

Αυτή η ενημέρωση είναι αθροιστική. Εάν χρησιμοποιείτε ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν πριν από τις 14 Ιουνίου 2022, συνιστούμε να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημέρωση αντί για την ενημέρωση ασφαλείας της 14ης Ιουνίου 2022“, πρόσθεσε η εταιρεία.

Εάν εγκαταστήσατε προηγούμενες ενημερώσεις, μόνο οι νέες ενημερώσεις που περιέχονται σε αυτό το πακέτο θα ληφθούν και θα εγκατασταθούν στη συσκευή σας.

Η εταιρεία μοιράστηκε επίσης μια λύση όταν αναγνώρισε για πρώτη φορά αυτό το γνωστό ζήτημα την Παρασκευή, την οποία μπορούν να εφαρμόσουν για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα επηρεαζόμενα προϊόντα, όσοι δεν μπορούν να εγκαταστήσουν άμεσα την έκτακτη ενημέρωση.

Σύμφωνα με τη Microsoft, οι πελάτες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές που επηρεάζονται θα πρέπει να μεταβούν στις εκδόσεις ιστού των προϊόντων.

Δείτε επίσης: Το Microsoft Excel στα Windows θα εισάγει δεδομένα από φωτογραφίες

Οι ενημερώσεις των Windows του Ιουνίου 2022 μαστίζονται επίσης από άλλα ζητήματα, όπως προβλήματα συνδεσιμότητας κατά τη χρήση σημείων πρόσβασης Wi-Fi σε ενημερωμένα συστήματα πελατών και διακομιστών, καθώς και προβλήματα σύνδεσης VPN και RDP σε διακομιστές με δρομολόγηση και απομακρυσμένη πρόσβαση όπου η υπηρεσία (RRAS) είναι ενεργοποιημένη.

Οι ενημερώσεις αυτού του μήνα ενδέχεται επίσης να προκαλέσουν προβλήματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στα συστήματα Windows Server, με τις εφαρμογές να αποτυγχάνουν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων, χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία VSS λόγω επιβολής ασφαλείας που αντιμετωπίζει μια ευπάθεια ασφαλείας κλιμάκωσης προνομίων (CVE-2022-30154).

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS