ΑρχικήgamingΗ NetEase καθυστερεί την κυκλοφορία του Diablo immortal

Η NetEase καθυστερεί την κυκλοφορία του Diablo immortal

Η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία τυχερών παιχνιδιών της Κίνας, NetEase, δήλωσε ότι θα αναβάλλει επ’αόριστον την κυκλοφορία του Diablo immortal, μιας πολυαναμενόμενης δόσης του 25χρονου franchise Diablo, για παίκτες στην ηπειρωτική Κίνα.

Η μετοχή της NetEase υποχώρησε 10 τοις εκατό κατά την πρωινή συνεδρίαση της Δευτέρας στο Χονγκ Κονγκ μετά την ανακοίνωση της αναβολής την Κυριακή.

Η NetEase είπε ότι το παιχνίδι, το οποίο έλαβε άδεια στην Κίνα ήδη από τον Φεβρουάριο και επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου, χρειάζεται προσαρμογή και βελτιστοποίηση για να προσφέρει καλύτερες εμπειρίες στους Κινέζους παίκτες. Η απόφαση ελήφθη μετά την απαγόρευση δημοσίευσης του επίσημου λογαριασμού για το παιχνίδι στο Weibo λόγω «παραβίασης των σχετικών νόμων και κανονισμών.»

Η NetEase καθυστερεί την κυκλοφορία του Diablo immortal

Μια έκδοση του παιχνιδιού για την Ασία θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου αντί για την αρχικά προγραμματισμένη 22 Ιουνίου. Μια διεθνής έκδοση έκανε το ντεμπούτο της πρίν από δύο εβδομάδες και έχει ήδη αποφέρει περίπου 24 εκατομμύρια δολάρια για το στούντιο, σύμφωνα με την Appmagic, μια εφαρμογή παρακολούθησης παιχνιδιών συστήματος εκτέλεση.

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε μια αναθεωρημένη ημερομηνία κυκλοφορίας για την κινεζική έκδοση σε ξεχωριστή ανάρτηση την Κυριακή.

Η NetEase με έδρα το Πεκίνο, η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών στην ηπειρωτική Κίνα μετά την Tencent, ανέπτυξε από κοινού το παιχνίδι με την Blizzard Entertainment με έδρα τις ΗΠΑ. Η NetEase αρνήθηκε να κάνει περαιτέρω σχόλια σχετικά με την απόφαση.

Η NetEase καθυστερεί την κυκλοφορία του Diablo immortal

Ο επίσημος λογαριασμός του τίτλου στο Weibo παραμένει «απαγορεύεται η δημοσίευση», σύμφωνα με μια ετικέτα στην πλατφόρμα, από τη στιγμή της δημοσίευσης. Δεν είναι σαφές πότε ή εάν θα επαναληφθούν νέες αναρτήσεις.

Το Weibo δεν έχει διευκρινίσει ακριβή λόγο για την απαγόρευση. Η απαγόρευση νέων αναρτήσεων είναι μια σχετικά ελαφριά τιμωρία στο Weibo σε σύγκριση με πιο σοβαρές κυρώσεις, όπως η ακύρωση λογαριασμού. Όλες οι υπάρχουσες αναρτήσεις, συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης στις 6 Ιουνίου, μπορούν ακόμα να προβληθούν.

Η κοινότητα των βιντεοπαιχνιδιών περίμενε με ανυπομονησία το παιχνίδι, μετά από τέσσερα χρόνια αναμονής από τότε που η Blizzard Entertainment ανακοίνωσε ότι θα παράγει ένα σίκουελ για το διεθνούς φήμης franchise Diablo. Η αρχική ανακοίνωση του προκάλεσε κύμα διαμάχης εκείνη την εποχή, επειδή δεν σχεδιαζόταν έκδοση για υπολογιστή, αν και η εταιρεία αργότερα είπε ότι θα έκανε εκδόσεις για συσκευές υπολογιστή, iOS και Android.

«Θεωρούμε το ντεμπούτο του Diablo immortal μια τεράστια ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο, ιδιαίτερα στη δυτική κοινότητα τυχερών παιχνιδιών, την ισχυρή ικανότητα “έρευνας και ανάπτυξης” της NetEase», δήλωσε ο οικονομικός διευθηντής της NetEase Charlew Zhaoxuan Yang στην πιο πρόσφατη κλήση κερδών της εταιρείας τον Μάιο.

Η NetEase αναμένεται να λάβει μερίδιο από τα παγκόσμια έσοδα του τίτλου. Τον περασμένο μήνα, είχε αποκτήσει πάνω απο 15 εκατομμύρια συνδρομές στην Κίνα καθώς ο συνολικός αριθμός προεγγραφών παγκοσμίως έφτασε τα 35 εκατομμύρια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS