ΑρχικήgamingMicrosoft: Απαντάει με ειλικρίνεια σχετικά με το νέο της παιχνίδι

Microsoft: Απαντάει με ειλικρίνεια σχετικά με το νέο της παιχνίδι

Πρόσφατα, η Microsoft έβγαλε μία ανακοίνωση σχετικά με ένα νέο παιχνίδι.  

Δείτε επίσης: Η Microsoft μόλις διόρθωσε το bug των Windows 10 που δημιουργεί θέμα στα παιχνίδια

Microsoft παιχνίδι

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που ονομάζεται The Outer Worlds 2. Εκείνοι που έχουν ενθουσιαστεί με την ιδέα ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, ανυπομονούν να μάθουν σχετικά με το περιεχόμενό του.

Η Microsoft ωστόσο, ήθελε να είναι ιδιαίτερα ειλικρινής σχετικά με το πόσο μακριά στην ανάπτυξη αυτού του παιχνιδιού βρίσκεται πραγματικά.

Έτσι κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ, που δεν περιέχει ιδιαίτερες λεπτομέρειες, αλλά είναι γεμάτο από αυτο-καταχρηστική ακρίβεια.

Η παρουσίαση ξεκινά όπως όλα τα τρέιλερ παιχνιδιών, με μια φωνή. “Αρχίζουμε ακούγοντας μια σοφή φωνή και βλέπουμε ένα ήσυχο και γαλήνιο περιβάλλον. Αυτό θα κάνει το παιχνίδι μας να φαίνεται μεγάλο και σημαντικό.

Ήδη γνωρίζουμε ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι μεγάλο και σημαντικό. Το θέμα είναι ότι η Microsoft δεν έχει ακόμη προχωρήσει και πολύ στη δημιουργία του.

Δείτε ακόμα: Xbox Game Pass 2021: Νέα παιχνίδια και όλες οι αναβαθμίσεις

Η διαφήμιση δείχνει σε αργή κίνηση έναν τύπο να πυροβολεί, αφού το παιχνίδι θα περιλαμβάνει πολλούς πυροβολισμούς. Η φωνή σκέφτεται: “Αυτές οι λήψεις αργής κίνησης κάνουν τα πάντα να φαίνονται υπέροχα και σίγουρα θα ενισχύουν τους αριθμούς πριν από την πώληση.

Η διαφήμιση κρατάει ζωντανή την ένταση: “Βλέπουμε τον ήρωά μας, αλλά μόνο τη σιλουέτα του επειδή οι προγραμματιστές δεν έχουν ολοκληρώσει το σχέδιο. Ούτε έχουν τελειώσει την ιστορία. Ούτε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού που να είναι πραγματικά έτοιμο να προβληθεί.

Όπως δήλωσε με ειλικρίνεια η εταιρεία: “Στην πραγματικότητα, το μόνο πράγμα που έχουν τελειώσει είναι ο τίτλος.

Δείτε επίσης: Η Google φέρνει το παιχνίδι με τον δεινόσαυρο στα iPhone ως widget

Σίγουρα πολλοί από τους gamers που ανυπομονούν για το παιχνίδι θα ήθελαν να το προ παραγγείλουν. Η τακτική που ακολουθεί η εταιρεία, με το να παρουσιάζει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που θα έχει το παιχνίδι, είναι σίγουρα πολύ αποδοτική, αφού αυτό σίγουρα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των gamers. Και σίγουρα η ειλικρίνεια της εταιρείας βοηθάει σε αυτή την κατεύθυνση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS