ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft μόλις διόρθωσε το bug των Windows 10 που δημιουργεί θέμα...

Η Microsoft μόλις διόρθωσε το bug των Windows 10 που δημιουργεί θέμα στα παιχνίδια

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μια επείγουσα διόρθωση για να διορθώσει ένα bug που υπάρχει στην πιο πρόσφατη ενημέρωση των Windows 10 το οποίο προκάλεσε προβλήματα frame rate στους PC gamers.

Microsoft Windows 10
Η Microsoft μόλις διόρθωσε το bug στα Windows 10 που δημιουργεί θέμα στα παιχνίδια

Δείτε επίσης: Υπάλληλος της NVIDIA προτείνει μια λύση για τα gaming προβλήματα

Τα προβλήματα προήλθαν από την αθροιστική ενημέρωση που κυκλοφόρησε στα Windows 10, με τους χρήστες να αναφέρουν ότι αντιμετώπιζαν χαμηλότερα από τα αναμενόμενα frame rates και stuttering στα παιχνίδια. Ορισμένοι χρήστες διόρθωσαν το θέματα επαναφέροντας τις ενημερώσεις σε παλαιότερες εκδόσεις.

Ωστόσο, η Microsoft ξεκίνησε να επιλύει το πρόβλημα σημειώνοντας τα παρακάτω: “Ένα μικρό υποσύνολο χρηστών ανέφερε χαμηλότερη από την αναμενόμενη απόδοση σε παιχνίδια μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης KB5000842. Οι περισσότεροι χρήστες επηρεάζονται από αυτό το ζήτημα τρέχουν παιχνίδια σε λειτουργία πλήρους οθόνης ή χωρίς περιθώρια και χρησιμοποιούν δύο ή περισσότερες οθόνες.”

Δείτε επίσης: Απενεργοποιήστε το κουμπί τροφοδοσίας του PC σας στα Windows 10

“Αυτό το ζήτημα επιλύθηκε με τη χρήση του Known Issue Rollback (KIR). Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να χρειαστούν έως και 24 ώρες για την αυτόματη μετάδοση της ανάλυσης σε καταναλωτικές συσκευές και σε μη διαχειριζόμενες επαγγελματικές συσκευές. Η επανεκκίνηση της συσκευής σας ενδέχεται να βοηθήσει την γρηγορότερη εφαρμογή της ανάλυσης στη συσκευή σας”, πρόσθεσε η Microsoft.

Ίσως χρειαστεί να είστε υπομονετικοί και να περιμένετε να ολοκληρωθεί η διόρθωση στα Windows 10 των desktop ή laptop. Αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει το Windows Update και ότι το σφάλμα θα διορθωθεί σχετικά άμεσα.

Δείτε επίσης: Το taskbar των Windows 10 αποκτά μια εξατομικευμένη αλλαγή

Το σφάλμα frame rate και τα προβλήματα ξεκίνησαν μετά τις δύο πρόσφατες ενημερώσεις ασφαλείας των Windows 10. Συγκεκριμένα, προέρχονται από τις δύο ενημερώσεις με τους αριθμούς KB5001330 και KB5001337.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να κάντε το απαραίτητο update που κυκλοφόρησε η Microsoft για να λυθούν τα όποια ζητήματα αντιμετωπίζετε.

Πηγή πληροφοριών: tomsguide.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS