ΑρχικήinetLG: Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ενημερώσεις Android OS

LG: Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ενημερώσεις Android OS

Μετά από φήμες για μήνες, τελικά, το αναπόφευκτο συνέβη καθώς η LG δήλωσε επίσημα ότι παραιτείται από την αγορά των smartphone μια για πάντα. Ενώ η κοινότητα των smartphone ήταν απασχολημένη με το θρήνο της απώλειας μιας πολύ καινοτόμου εταιρείας, πολλοί υπάρχοντες ιδιοκτήτες τηλεφώνων LG ανησυχούσαν για το τι θα συνέβαινε στα smartphone τους. Η LG υποσχέθηκε να παρέχει υποστήριξη υπηρεσιών και ενημερώσεις λογισμικού για τους πελάτες των υπαρχόντων προϊόντων για κινητά για μια χρονική περίοδο.

LG

Ωστόσο, δεν κοινοποιήθηκαν ακριβείς λεπτομέρειες εκείνη τη στιγμή, όπως ποιες συσκευές θα είναι κατάλληλες για λήψη της εκτεταμένης υποστήριξης λογισμικού και για πόσο καιρό. Για να τερματίσει το παιχνίδι της εικασίας και να καθησυχάσει τους υπάρχοντες πελάτες της, η εταιρεία έχει πλέον εκδώσει μια πολύ απαραίτητη διευκρίνιση σχετικά με τα σχέδιά της για την υποστήριξη των smartphone της.

Δείτε επίσης: Επιβεβαιώθηκε! Η LG αποσύρεται από τον κλάδο των smartphones

Σε δελτίο τύπου, η LG επιβεβαίωσε ότι όλα τα premium smartphone LG «θα λάβουν έως και τρεις επαναλήψεις ενημερώσεων λειτουργικού συστήματος Android από το έτος αγοράς». Όλα τα premium τηλέφωνα που κυκλοφόρησαν το 2019 και αργότερα θα είναι κατάλληλα για λήψη των εγγυημένων τριών ενημερώσεων λειτουργικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των σειρών G (G8X, G8S), σειρά V (V60, V50), Velvet και Wing.

Δείτε επίσης: Οι transparent τηλεοράσεις OLED της LG γίνονται ακόμη πιο διαφανείς

Η εταιρεία υπόσχεται επίσης να υποστηρίξει τα τηλέφωνα χαμηλούς κόστους που κυκλοφόρησαν το 2020, όπως οι σειρές Stylo 6 και K (K92 5G, K62, K62, K42 και K22). Σε αντίθεση με τα κορυφαία μοντέλα, ωστόσο, αυτά τα τηλέφωνα θα λάβουν έως και δύο ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος.

Παρόλο που η LG δεν ήταν και η πιο γρήγορη στην παράδοση ενημερώσεων λογισμικού, είναι καλό ότι βλέπουμε την εταιρεία να δεσμεύεται να υποστηρίζει τις υπάρχουσες συσκευές της για μερικά χρόνια. Αυτό σημαίνει, ότι μπορεί η εταιρεία να παρουσιάσει την επερχόμενη ενημέρωση Android 12 σε αυτά τα τηλέφωνα.

Δείτε επίσης: LG: Κυκλοφόρησε ρομπότ απολύμανσης για τον περιορισμό του COVID-19

Η LG αναφέρει επίσης ότι θα συνεχίσει να κατασκευάζει τηλέφωνα μέχρι το δεύτερο τρίμηνο του έτους για να εκπληρώσει τις συμβατικές υποχρεώσεις της προς τους μεταφορείς και τους συνεργάτες και ότι αυτά τα τηλέφωνα θα λάβουν υποστήριξη υπηρεσιών και ενημερώσεις ασφαλείας «για μια χρονική περίοδο».

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS