ΑρχικήReviewsΕφαρμογή για την υγεία των γυναικών κυκλοφόρησε από την Nabla

Εφαρμογή για την υγεία των γυναικών κυκλοφόρησε από την Nabla

Μία startup με έδρα τη Γαλλία, με την επωνυμία Nabla, έχει δημιουργήσει μία νέα εφαρμογή που επικεντρώνεται στην υγεία των γυναικών. Η εφαρμογή επιτρέπει στη χρήστη να συνομιλεί με επαγγελματίες υγείας, προσφέρει περιεχόμενο κοινότητας, βοηθά να συγκεντρώνει όλα τα ιατρικά δεδομένα, ενώ σύντομα θα προσφέρει και δυνατότητα ραντεβού τηλεϊατρικής.

Nabla υγεία

Το βασικό χαρακτηριστικό της Nabla αυτή τη στιγμή είναι η δυνατότητα έναρξης συνομιλίας με επαγγελματίες υγείας. Η ασθενής μπορεί να στείλει μήνυμα σε έναν γενικό ιατρό, έναν γυναικολόγο, μια μαία, μια νοσοκόμα, έναν διατροφολόγο ή έναν φυσιοθεραπευτή.

Δείτε επίσης: To 25% των εφαρμογών υγείας περιέχει σφάλματα υψηλής σοβαρότητας!

Κι ενώ τα μηνύματα σίγουρα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν εντελώς τα προσωπικά ραντεβού, μπορούν σίγουρα να αποδειχτούν χρήσιμα, αφού ο ιατρός μπορεί να λάβει περισσότερες πληροφορίες ή να βοηθήσει την ασθενή εξ αποστάσεως.

Άλλες γαλλικές νεοσύστατες εταιρείες, παρέχουν επίσης συνομιλίες μέσω κειμένου με επαγγελματίες υγείας. Για παράδειγμα, η εταιρεία ασφάλισης υγείας Alan επιτρέπει την αποστολή μηνυμάτων σε έναν γενικό ιατρό, ωστόσο ο ασθενής πρέπει να είναι ασφαλισμένος στην Alan. Η Biloba επιτρέπει επίσης συνομιλίες με γιατρούς, όμως η εταιρεία επικεντρώνεται στην παιδιατρική.

Η Nabla έχει διαφορετική προσέγγιση και προσφέρει αυτήν τη δυνατότητα δωρεάν. Υπάρχει ωστόσο όριο, καθώς μπορείτε να στέλνετε μόνο λίγες ερωτήσεις ανά μήνα. Εάν πρόκειται για μια κοινή ερώτηση, μπορείτε να βρείτε την απάντηση από την κοινότητα. Οι γιατροί της Nabla ελέγχουν επίσης το περιεχόμενο της κοινότητας.

Δείτε ακόμα: IBM: Οι επιθέσεις στον τομέα της υγείας αυξήθηκαν στην πανδημία

Nabla υγεία

Η χρήση ενός δωρεάν προϊόντος που σχετίζεται με την υγεία μπορεί να θεωρηθεί ύποπτη. Ωστόσο, η εταιρεία είναι καλά χρηματοδοτούμενη και σχεδιάζει επίσης να λανσάρει premium δυνατότητες που θα προσφέρονται επί πληρωμή.

Η Nabla συνεργάζεται ήδη με μια ομάδα γιατρών που είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε ερωτήσεις από τους πρώτους χρήστες της εταιρείας ή τους ασθενείς. Στους επενδυτές της εταιρείας περιλαμβάνονται οι Xavier Niel, Artemis, Rachel Delacour, Julie Pellet, Marc Simoncini και Firstminute Capital.

Εκτός από τις συνομιλίες με μηνύματα, η Nabla εμφανίζει όλες τις προηγούμενες αλληλεπιδράσεις σας σε ένα προσωπικό αρχείο καταγραφής. Μπορείτε να συνδέσετε αυτό το αρχείο καταγραφής με άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, όπως η εφαρμογή υγείας της Apple, το Clue και το Withings. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δείτε όλα τα δεδομένα σας από την ίδια εφαρμογή.

Δείτε επίσης: Η εφαρμογή Apple Health βοήθησε στην φυλάκιση ενός άνδρα – δολοφόνησε τη σύζυγο του

Τίποτα δεν κοινοποιείται στο Nabla για σκοπούς μηχανικής μάθησης. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να μοιραστούν δεδομένα για να βελτιώσουν τις διαδικασίες, την εξατομίκευση και άλλα.

Η Nabla σχεδιάζει να ξεκινήσει μια υπηρεσία τηλεϊατρικής, ώστε να μπορούν οι ασθενείς να αλληλεπιδρούν με γιατρούς σε πραγματικό χρόνο, καθώς και μια premium έκδοση με περισσότερες δυνατότητες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS