ΑρχικήinetΠοιες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν για το iOS 15;

Ποιες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν για το iOS 15;

Μια περιγραμματική νέα αναφορά από το iPhoneSoft, η οποία φαίνεται να βασίζεται σε ισχυρισμούς που έγιναν στο Twitter από το @Jioriku, λέει ότι το iOS 15 θα περιλαμβάνει αλλαγές στο Control Center, καθώς και νέα τεχνολογία που θα επιτρέπει τον διπλό βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας για Touch ID και Face ID. Οι αναφορές ισχυρίζονται επίσης ότι έχουν πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του iPhone 13…

iOS 15

Οι αναφορές ισχυρίζονται ότι το iOS 15 θα διαθέτει μια νέα σχεδίαση του Control Center που είναι εμπνευσμένη από το macOS 11 Big Sur. Αυτό φέρεται να περιλαμβάνει έναν “πιο συμπαγή” σχεδιασμό, αλλά οι περισσότερες λεπτομέρειες εδώ είναι ασαφείς. Το macOS Big Sur παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο σχεδιασμό του Control Center με προσαρμογή drag-and-drop.

Δείτε επίσης: Mixpanel: Η υιοθέτηση του iOS 14 ξεπερνά το 90%

Επίσης, όσον αφορά το iOS 15, η έκθεση ισχυρίζεται ότι η Apple εργάζεται σε ένα νέο API για την υποστήριξη διπλού βιομετρικού ελέγχου ταυτοποίησης. Αυτό πιθανότατα θα περιοριζόταν στο iPhone 13, το οποίο φημολογείται ότι θα διαθέτει και υποστήριξη Face ID και Touch ID. Αυτό θα σήμαινε ότι εάν οι χρήστες ήθελαν τα iPhone τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλή, θα μπορούσαν θεωρητικά να ενεργοποιήσουν το Touch ID και το Face ID και το iPhone θα ξεκλειδώνε μόνο αφού αναγνωρίζονταν επιτυχώς και οι δύο μορφές βιομετρικού ελέγχου ταυτοποίησης.

Δείτε επίσης: Το WhatsApp θα επιτρέψει τη μετεγκατάσταση των συνομιλιών μεταξύ iOS και Android

Η έκθεση αναφέρει επίσης ένα μοντέλο iPhone 13 με αποθηκευτικό χώρο 1 TB, κάτι που έχει αναφερθεί προηγουμένως από αναλυτές του WedBush. Το τρέχον iPhone 12 έχει μέγιστη χωρητικότητα 512 GB.

Δείτε επίσης: Δείτε πώς λειτουργεί η επαναβαθμονόμηση της μπαταρίας στο iOS 14.5

Αυτές οι αναφορές θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με μια υγιή δόση σκεπτικισμού. Το iPhoneSoft έχει μεικτό ιστορικό ακρίβειας, αν και στο παρελθόν έχει αναφέρει λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη συμβατότητα των συσκευών iOS. Για παράδειγμα, η αναφορά ισχυρίζεται ότι το Face ID θα μπορούσε να έρθει στο Mac φέτος, αλλά άλλες αναφορές έδειξαν ότι το χαρακτηριστικό βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS