ΑρχικήinetΤο Apple Watch Series 6 κοστίζει 270 ευρώ στην Amazon

Το Apple Watch Series 6 κοστίζει 270 ευρώ στην Amazon

Η Amazon έχει μειώσει την τιμή του τελευταίου smartwatch της Apple φτάνοντας την στην χαμηλότερη όλων των εποχών, αφού όλοι ετοιμάζονται να περάσουν περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους (και πιθανώς στο γυμναστήριο). Η έκδοση Apple Watch Series 6 Product Red είναι τώρα διαθέσιμη στην τιμή των 320 δολαρίων (270 ευρώ) χάρη στην έκπτωση των 64,99 δολαρίων που εφαρμόζεται στο ταμείο.

Apple

Η προσφορά της Amazon περιορίζεται στο μοντέλο 40 mm με δυνατότητα σύνδεσης GPS. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να σας αρέσει το κόκκινο φωτεινό χρώμα της συσκευής. Όλα είναι για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα πηγαίνουν στην έρευνα για το HIV/AIDS.

Δείτε επίσης: Apple: Θα διορθώσουμε τα Apple Watches που δεν φορτίζουν στο Power Reserve Mode

Εάν εξακολουθείτε να σκέφτεστε αν πρέπει να αγοράστε ένα τέτοιο smartwatch, εμείς πιστεύουμε ότι είναι η ιδανική επιλογή για τους ιδιοκτήτες των iPhone. Το τελευταίο ρολόι της Apple προσφέρει πολλές νέες δυνατότητες – κυρίως έναν αισθητήρα οξυγόνου αίματος παράλληλα με το ECG – αλλά εντυπωσιαστήκαμε περισσότερο με τις λειτουργικές αλλαγές, χάρη στο νέο chip S6.

Δείτε επίσης: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Apple Watch και την πορεία του

Ουσιαστικά, κάνει τα πάντα, από την εκκίνηση εφαρμογών έως την ολίσθηση μεταξύ των watch faces με αισθητά πιο γρήγορο ρυθμό. Επιπλέον, έχετε μια οθόνη 2,5 φορές πιο φωτεινή χωρίς να θυσιάσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Επίσης, προσφέρει ταχύτερα μεταβαλλόμενους χρόνους από το προηγούμενο.

Δείτε επίσης: WatchOS 7.4: Οι 2 νέες δυνατότητες του Apple Watch που θα αγαπήσετε!

Αυτό είναι το Apple Watch που πραγματικά θέλετε να έχετε στην κατοχή σας αφού θα το έχετε για τα επόμενα χρόνια. Ενώ άλλα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του φθηνότερου Watch SE, ταιριάζουν περισσότερο σε αυτούς που αγοράζουν apple watches για πρώτη φορά.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS