ΑρχικήinetΤα μελλοντικά τηλέφωνα ενδέχεται να μην προσφέρουν υποστήριξη κάρτας microSD

Τα μελλοντικά τηλέφωνα ενδέχεται να μην προσφέρουν υποστήριξη κάρτας microSD

Η Samsung έκανε την διαφορά φέτος αφού νωρίτερα μέσα στο έτος “έκοψε” την υποδοχή της κάρτας microSD από το νέο smartphone Galaxy S21.

Ενώ πολλοί χρήστες smartphone αδιαφόρησαν, άλλοι ήταν εξοργισμένοι. Σε τελική ανάλυση, η επιλογή σύνδεσης μιας εξωτερικής microSD είναι ζωτικής σημασίας για όσους θέλουν να τραβήξουν πολλές φωτογραφίες και να κατεβάσουν ταινίες.

microSD

Αλλά χρειάζεστε πραγματικά μια εξωτερική κάρτα SD στις ημέρες του cloud και του αυξανόμενου εσωτερικού χώρου αποθήκευσης;

Εταιρείες όπως η Samsung και η Apple δεν το πιστεύουν. Στην πραγματικότητα, οι αναλυτές των smartphone προβλέπουν ότι τα μελλοντικά τηλέφωνα θα είναι εντελώς φορητά και η απόφαση της Samsung να «σκοτώσει» τη θύρα της κάρτας microSD μπορεί να είναι ένα ακόμη σημάδι της τάσης προς την εσωτερική αποθήκευση.

Φυσικά, τα περισσότερα τηλέφωνα συνεχίζουν να σας αφήνουν να προσθέτετε περισσότερο  αποθηκευτικό χώρο με μια επιπλέον κάρτα μνήμης – προς το παρόν.

Οι ειδικοί τείνουν να προτείνουν τη χρήση της ενσωματωμένης μνήμης μέσω μιας εξωτερικής κάρτας microSD. Αυτό συμβαίνει επειδή οι εφαρμογές συχνά δεν μπορούν να εγκατασταθούν στην κάρτα και επειδή η εσωτερική μνήμη είναι πολύ πιο γρήγορη και πιο αξιόπιστη.

Παρόλα αυτά, ο επιπλέον χώρος της κάρτας SD εξακολουθεί να είναι μια δύσκολη πώληση σε νεότερα τηλέφωνα, όπου τα βίντεο υψηλής ποιότητας 4K μπορούν να φτάσουν γρήγορα τα 128 GB.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ειδικοί λένε ότι οι ερασιτέχνες φωτογράφοι που τραβούν φωτογραφίες σε υψηλές αναλύσεις και τραβούν πολλά βίντεο θα πρέπει να έχουν τηλέφωνα με περισσότερη εσωτερική αποθήκευση – 256 GB αν όχι 512 GB μνήμη.

Και πάλι, όποιος πληρώνει τις εταιρείες Apple, Google ή Microsoft για αποθηκευτικό χώρο στο cloud, θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει μόλις 64 GB αποθηκευτικού χώρου.

Όποιος ακούει πολλή μουσική ή παρακολουθεί πολλές ταινίες θα πρέπει επίσης να εξετάσει το ενδεχόμενο να υπερβεί τα 128 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, ειδικά αν κάνει streaming τραγουδιών και ταινιών όταν βρίσκεται έξω.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, διαπιστώνετε ότι η πτώση των τιμών του εσωτερικού memory hardware σημαίνει ότι τα νέα τηλέφωνα θα έχουν ως επί το πλείστον αρκετή μνήμη και μπορείτε εύκολα να βρείτε μοντέλα με μνήμη 128 GB για λιγότερο από 200 ευρώ.

Αντίθετα, θα πρέπει συχνά να πληρώνετε τα διπλά για ένα τηλέφωνο με διπλάσιο μέγεθος μνήμης, δηλαδή 256 GB. Μόνο όσοι ξοδέψουν 800 € θα μπουν στον παράδεισο της αποθήκευσης με χώρο τουλάχιστον 1 TB.

Πηγή πληροφοριών: thestar.com.my

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS