ΑρχικήUpdatesΤο taskbar των Windows 10 αποκτά μια εξατομικευμένη αλλαγή

Το taskbar των Windows 10 αποκτά μια εξατομικευμένη αλλαγή

Η Microsoft ανακοίνωσε τη διάθεση των ειδήσεων και ενδιαφερόντων στο taskbar των Windows 10. Θα κυκλοφορήσει στους πελάτες τις επόμενες εβδομάδες. Διατίθεται σταδιακά και θα υπάρξει ευρύτερη διαθεσιμότητα τους επόμενους μήνες. Το makeover του taskbar των Windows 10 θα σας διευκολύνει να παρακολουθήσετε τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Τα νέα και τα ενδιαφέροντα στη γραμμή εργασιών θα προσφέρουν μια βολική και εξατομικευμένη εμπειρία που θα επικεντρώνεται σε εσάς προσωπικά.

taskbar Windows 10

Δείτε επίσης: Τώρα μπορείτε να τρέξετε Linux GUI apps στα Windows 10 μέσω WSL

Μετά τη δοκιμή της δυνατότητας με τους Insiders, η Microsoft κυκλοφορεί τα νέα και τα ενδιαφέροντα σας στο taskbar των Windows 10. Ουσιαστικά, δημιουργεί μια συντόμευση στη γραμμή εργασιών που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον καιρό, τα τελευταία νέα, τα αθλητικά αποτελέσματα καθώς και τις τιμές των μετοχών. Εάν πατήσετε μια ιστορία, θα ανοίξει σε ένα πρόγραμμα περιήγησης. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα άρθρο για μελλοντική ανάγνωση και να το κοινοποιήσετε αν το επιθυμείτε.

Δείτε επίσης: Πώς να εντοπίσετε γρήγορα το δείκτη του ποντικιού σας στα Windows 10

Μπορείτε προφανώς να τροποποιήσετε την επιλογή των θεμάτων που βλέπετε στο feed σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τις δημοσιεύσεις που χρησιμοποιούν τα Windows για να συγκεντρώνουν άρθρα, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση στα stories του Pocketnow. Έχετε επίσης ευελιξία στο πώς εμφανίζεται το εικονίδιο στη γραμμή εργασιών σας. Επιπλέον, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία εάν δεν σας ευχαριστεί και εάν δεν θέλετε να τη δείτε καθόλου. Ως εκ τούτου, δεν είναι μια αναγκαστική ενημέρωση.

Δείτε επίσης: Η δυνατότητα Timeline των Windows 10 υποβαθμίζεται

Σύμφωνα με τη Microsoft, η προσθήκη ειδήσεων και ενδιαφερόντων στη γραμμή εργασιών των Windows 10 θα διευκολύνει την εύρεση υψηλής ποιότητας και σχετικού περιεχομένου ειδήσεων. Επιπλέον, η εταιρεία λέει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη μια ρουτίνα όπου ελέγχουν συνεχώς τι συμβαίνει στον κόσμο όλη την ημέρα. Επομένως, κάνει τη διαδικασία απρόσκοπτη συμπεριλαμβάνοντας έναν τρόπο ελέγχου του καιρού, των ειδήσεων και άλλων πραγμάτων. Η λειτουργία θα αρχίσει να κυκλοφορεί στους πελάτες τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή πληροφοριών: pocketnow.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS