ΑρχικήUpdatesΗ δυνατότητα Timeline των Windows 10 υποβαθμίζεται

Η δυνατότητα Timeline των Windows 10 υποβαθμίζεται

Το 2018, η Microsoft παρουσίασε μια λειτουργία πολλαπλών εργασιών που ονομάζεται “Windows Timeline” η οποία σας επιτρέπει να δείτε ένα χρονοδιάγραμμα των δραστηριοτήτων που εκτελέσατε στα Windows 10, συμπεριλαμβανομένων των ιστοσελίδων που επισκεφτήκατε, των εγγράφων που δημιουργήσατε/ανοίξατε, των φωτογραφιών που προσθέσατε και άλλων.

Timeline Windows

Δείτε επίσης: Κατεβάστε εύκολα και γρήγορα torrents σε Windows 10 και Android

Το Timeline των Windows, στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση χρησιμοποιώντας τη συντόμευση Win+Tab, καταγράφει και οργανώνει τις δραστηριότητες που κάνετε στον υπολογιστή σας και σας επιτρέπει να συγχρονίζετε το περιεχόμενο με άλλες συσκευές. Για παράδειγμα, μπορείτε να ξεκινήσετε μια εργασία (άνοιγμα ιστοσελίδας ή εγγράφου) σε μία συσκευή (για παράδειγμα μια παρουσίαση του PowerPoint) και να αλλάξετε συσκευές και να συνεχίσετε το project σας από το σημείο που σταματήσατε.

Με το Windows 10 Sun Valley Update, η Microsoft αποσύρει την υποστήριξη για συγχρονισμό μεταξύ συσκευών στο Timeline, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες δεν μπορούν να ανοίξουν μια ιστοσελίδα ή ένα έγγραφο σε μία συσκευή και να αλλάξουν συσκευές στο μέσο.

Μάθετε: Δημιουργήστε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των φακέλων Windows στο OneDrive

Στις σημειώσεις έκδοσης του Build 21359, η Microsoft σημείωσε ότι η υποστήριξη συγχρονισμού ιστορικού δραστηριότητας των Windows 10 δεν είναι πλέον διαθέσιμη για όσους διαθέτουν λογαριασμό Microsoft. Θα εξακολουθεί να λειτουργεί εάν χρησιμοποιείτε λογαριασμούς συνδεδεμένους με AAD, αλλά δεν μπορείτε πλέον να συγχρονίζετε δραστηριότητες σε όλες τις συσκευές όταν είναι συνδεδεμένες σε έναν λογαριασμό Microsoft.

Timeline Windows

Το χρονοδιάγραμμα και το ιστορικό τοπικής δραστηριότητας θα παραμείνουν στα Windows 10, πράγμα που σημαίνει ότι το Timeline δεν διακόπτεται, τουλάχιστον προς το παρόν.

Δείτε επίσης: Microsoft: Τα Windows 10 1909 από τον επόμενο μήνα δεν θα υποστηρίζονται

Εάν θέλετε να δείτε το web history στις συσκευές σας, η Microsoft συνιστά να ενεργοποιήσετε την υποστήριξη συγχρονισμού στον Edge ή σε άλλα προγράμματα περιήγησης.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS