ΑρχικήinetΗ Google φέρνει το παιχνίδι με τον δεινόσαυρο στα iPhone ως widget

Η Google φέρνει το παιχνίδι με τον δεινόσαυρο στα iPhone ως widget

Η Google φέρνει το παιχνίδι με το δεινοσαυράκι στα iPhone της Apple ως widget iOS που μπορείτε να προσθέσετε στην αρχική οθόνη σας.

iPhone widget

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το iPhone/iPad σας ως τηλεχειριστήριο Apple TV

Όταν ο Google Chrome δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο διαδίκτυο, εμφανίζει ένα παιχνίδι με έναν δεινόσαυρο ο οποίος πηδάει πάνω κάτω και ξεπερνάει εμπόδια όσο εσείς περιμένετε να διορθωθεί το διαδίκτυο. Αυτό το παιχνίδι είναι επίσης γνωστό ως Dino-Run, το Dino Game, T-Rex Runner ή ακόμα και  «Steve the Dinosaur Game».

Δείτε επίσης: Πως να βρείτε το Android phone ή το iPhone σας με τον Google Assistant

Με την κυκλοφορία του Chrome 91 Beta για iOS, οι χρήστες iPhone και iPad μπορούν πλέον να προσθέσουν το παιχνίδι με τον δεινόσαυρο ως widget στην αρχική τους οθόνη.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι απευθείας στο widget και όταν κάνετε κλικ σε αυτό απλώς ανοίγει ο Google Chrome στη σελίδα chrome://dino, όπως φαίνεται παρακάτω. Με βάση την αναφορά σφαλμάτων της Google για αυτό το widget, δεν είναι πιθανό να προσθέσουν ένα gameplay απευθείας από το widget.

Ενώ το widget του Google Chrome είναι χαριτωμένο, για την καλύτερη εμπειρία του παιχνιδιού με το δεινοσαυράκι, η εφαρμογή “Steve – Widget Game” είναι αυτή που πρέπει να εγκαταστήσετε, καθώς σας επιτρέπει να παίξετε το παιχνίδι μέσα από το ίδιο το widget.

Δείτε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε την εγγραφή βίντεο HDR στο iPhone

Αν και δεν είναι το πιο κομψό και προηγμένο παιχνίδι, το παιχνίδι αυτό σίγουρα θα σας διασκεδάσει καθώς θα προσπαθείτε συνεχώς να ξεπεράσετε το ρεκόρ σας.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS