ΑρχικήHow ToΤρόπος εμφάνισης του αριθμού των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων Gmail στο browser tab

Τρόπος εμφάνισης του αριθμού των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων Gmail στο browser tab

Εάν χρησιμοποιείτε το Gmail ως τον κύριο email client, το να μεταβαίνετε συνεχώς στο Inbox για να ελέγχετε εάν έχετε λάβει κάποιο email καταντάει κουραστικό. Ευτυχώς, υπάρχει μια ρύθμιση που εμφανίζει τον αριθμό των μη αναγνωσμένων email στην καρτέλα του προγράμματος περιήγησής σας.

Αυτή η επιλογή διαφέρει ελαφρώς από τον προεπιλεγμένο αριθμό που εμφανίζεται στην καρτέλα του προγράμματος περιήγησης Gmail όταν βρίσκεστε στο Inbox.

Gmail

Δείτε επίσης: Πως να προσθέσετε έναν λογαριασμό Gmail στο Outlook Online

Αυτός ο αριθμός σας δείχνει πόσα μη αναγνωσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχετε στο Inbox σας, αλλά σας δείχνει αυτόν τον αριθμό μόνο όταν είστε πραγματικά στο Inbox. Εάν βρίσκεστε σε οποιονδήποτε άλλο φάκελο ή τοποθεσία Gmail, εξαφανίζεται.

Το Gmail σάς δίνει την επιλογή να ενεργοποιήσετε ένα εικονίδιο “unread message” στην κεφαλίδα που λειτουργεί ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον ιστότοπο του Gmail.

Gmail

Για να το ενεργοποιήσετε, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι ρύθμισης που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε “See All Settings”.

Δείτε επίσης: Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ελευθερώσετε χώρο στο Gmail

Κάντε κλικ στην καρτέλα “Advanced”.

Κάντε scroll προς τα κάτω στην επιλογή “Unread message icon”, κάντε κλικ στην επιλογή “Enable” και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Save Changes”.

Gmail

Το Gmail θα ανανεωθεί και από τώρα και στο εξής, το εικονίδιο του email στην καρτέλα Gmail σας θα έχει πάντα τον αριθμό των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Δείτε επίσης: Πώς θα απενεργοποιήσετε την προβολή συνομιλιών στο Gmail

Για να απενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, επιστρέψτε στο Settings > Advanced και απενεργοποιήστε την επιλογή “Unread Message Icon”.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS