ΑρχικήHow ToΟ πιο γρήγορος τρόπος για να ελευθερώσετε χώρο στο Gmail

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ελευθερώσετε χώρο στο Gmail

Το Gmail περιλαμβάνει 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου. Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε και να διαγράψετε τα email που χρησιμοποιούν τον περισσότερο χώρο στο λογαριασμό σας στο Gmail.

Gmail

Πώς να βρείτε και να διαγράψετε τα μεγαλύτερα email

Το Gmail δεν δείχνει στην πραγματικότητα πόσο χώρο αποθήκευσης χρησιμοποιεί κάθε email thread. Ωστόσο, το Gmail σας επιτρέπει να αναζητάτε threads κατά μέγεθος.

Για να το κάνετε αυτό, πραγματοποιήστε αναζήτηση χρησιμοποιώντας τον τελεστή “size:” στο Gmail. Για παράδειγμα, για αναζήτηση email μεγέθους άνω των 20MB, πληκτρολογήστε το ακόλουθο κείμενο στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε Enter:

Εάν διαγράψετε πέντε από τα email threads που εμφανίζονται, θα έχετε ελευθερώσει τουλάχιστον 100 MB. Τώρα ξέρετε ποια emails να διαγράψετε για να ελευθερώσετε χώρο το συντομότερο δυνατό.

Gmail

Για να διαγράψετε ένα email thread, ανοίξτε το και κάντε κλικ στο εικονίδιο “Delete” που μοιάζει με εικονίδιο κάδου σκουπιδιών στη γραμμή εργαλείων. Για να διαγράψετε πολλά threads, επιλέξτε τα χρησιμοποιώντας τα πλαίσια ελέγχου και κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου για να τα διαγράψετε όλα ταυτόχρονα.

Gmail

Προχωρήστε στη λίστα ανά μέγεθος — για παράδειγμα, το “size: 10mb” θα εμφανίζει όλα τα email threads 10MB ή μεγαλύτερα σε μέγεθος. Φροντίστε να αδειάσετε τον κάδο απορριμμάτων του Gmail για να διαγράψετε οριστικά τα μηνύματα και να ελευθερώσετε χώρο.

Πώς να διαγράψετε γρήγορα πολλά email ταυτοχρόνα

Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να έχετε άχρηστα, παλιά email που πιάνουν χώρο στα εισερχόμενά σας. Πιθανότατα δεν χρειάζεται να διατηρήσετε όλα αυτά τα παλιά newsletters για πάντα!

Για γρήγορη εύρεση και διαγραφή μεγάλου αριθμού άχρηστων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναζητήστε τις παρακάτω φράσεις/λέξεις στο inbox και θα βρείτε τα email που θα θέλετε να διαγράψετε.

  • Unsubscribe
  • Verify
  • Welcome
  • Activate
  • “Password recovery”
  • “New sign in”
  • “Account registration”
  • Alert

Πώς να ταξινομήσετε τα μηνύματα σας στο Gmail κατά μέγεθος

Εάν θέλετε ακόμη περισσότερο έλεγχο, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε έναν IMAP client όπως το Mozilla Thunderbird. Το Thunderbird θα σας δείξει πόσο μεγάλο είναι κάθε email thread στο λογαριασμό σας στο Gmail. Μπορείτε ακόμη και να τα ταξινομήσετε κατά μέγεθος. Στην συνέχεια διαγράψτε κάθε email που δεν χρειάζεστε και ελευθερώστε πολύ χώρο σε χρόνο μηδέν.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS