ΑρχικήHow ToΠως να βρείτε το Android phone ή το iPhone σας με τον...

Πως να βρείτε το Android phone ή το iPhone σας με τον Google Assistant

Όλοι έχουν τον φόβο να μην χάσουν το smartphone τους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσπαθήσετε να το βρείτε, αλλά ο ευκολότερος είναι με τη βοήθεια του Google Assistant. Απλώς πείτε “Hey Google” και βρείτε το iPhone ή το Android τηλέφωνό σας.

Η χρήση της δυνατότητας Find My Phone του Google Assistant στο Android δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση. Εφόσον η συσκευή είναι ενεργοποιημένη, διαθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο και είναι συνδεδεμένη στον Google λογαριασμό σας, θα πρέπει να μπορείτε να τη βρείτε. Η μέθοδος του iPhone απαιτεί λίγο περισσότερη δουλειά, αλλά και πάλι είναι εύκολο να γίνει.

Δείτε επίσης: Πώς να στείλετε ηχητικά μηνύματα με το Google Assistant;

Βρείτε το Android τηλέφωνό σας με τον Google Assistant

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πείτε “Hey Google, βρες το τηλέφωνό μου” σε ένα έξυπνο ηχείο ή οθόνη του Google Nest. Εάν έχετε πολλές συσκευές στον λογαριασμό σας, θα σας ζητήσει να διευκρινίσετε ποια συσκευή θέλετε να βρείτε.

Εφόσον το χαμένο τηλέφωνο Android σας είναι ενεργοποιημένο, συνδεδεμένο στο διαδίκτυο και συνδεδεμένο στον ίδιο λογαριασμό της Google με το ηχείο σας, θα αρχίσει να χτυπάει.

Δείτε επίσης: Πως να χρησιμοποιήσετε το Street View του Google Maps σε Split Screen σε Android

Βρείτε το iPhone σας με τον Google Assistant

Για το iPhone, θα πρέπει να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις πριν να λειτουργήσει το χαρακτηριστικό. Αρχικά, εγκαταστήστε την εφαρμογή Google Home από το App Store και συνδεθείτε στον Google λογαριασμό σας.

Google Assistant

Στη συνέχεια, πατήστε “Settings.”

Από το μενού Settings, επιλέξτε “Notifications.”

Ανοίξτε “General Notifications”.

Google Assistant

Θα δείτε μερικούς διαφορετικούς τύπους ειδοποιήσεων που μπορεί να παρέχει η εφαρμογή Google Home. Αυτό που πρέπει να ενεργοποιήσετε είναι το “Critical Alerts”.

Δείτε επίσης: Πως να ενεργοποιήσετε το “Reading List” του Google Chrome σε Android

Χωρίς αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα. Πείτε “Hey Google, βρες το iPhone μου” σε ένα από τα έξυπνα ηχεία ή οθόνες του Google Nest.

Google Assistant

Εφόσον το iPhone είναι ενεργοποιημένο, συνδεδεμένο στο διαδίκτυο και χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό Google τόσο στο ηχείο όσο και στην εφαρμογή Home, θα αρχίσει να χτυπάει.

Αυτή είναι μια έξυπνη μικρή λύση για να χρησιμοποιήσετε τον Google Assistant για να βρείτε το iPhone σας, αν και μπορεί να μην είναι τόσο αξιόπιστο όσο η ενσωματωμένη μέθοδος της Apple.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS