ΑρχικήgamingΥπάλληλος της NVIDIA προτείνει μια λύση για τα gaming προβλήματα

Υπάλληλος της NVIDIA προτείνει μια λύση για τα gaming προβλήματα

Ένα μέλος του προσωπικού της NVIDIA πρότεινε στους χρήστες να επιστρέψουν σε μια παλαιότερη έκδοση των Windows 10 για να επιλύσουν τα gameplay προβλήματα που εμφανίζονται σε συσκευές που χρησιμοποιούν GPU NVIDIA.

NVIDIA

Δείτε επίσης: Nintendo: Το αναβαθμισμένο Switch θα έχει το νέο Nvidia Graphics Chip

Από τη στιγμή που η Microsoft κυκλοφόρησε τις αθροιστικές ενημερώσεις του Απριλίου 2021, οι παίκτες έχουν διαμαρτυρηθεί για πτώσεις frame rate και τραύλισμα ενώ παίζουν τα παιχνίδια τους.

Αυτά τα παράπονα δεν εμφανίστηκαν μόνο στο Reddit αλλά έχουν διαδοθεί και στο Feedback Hub των Windows 10, τα φόρουμ της κοινότητας της Microsoft και τα φόρουμ της NVIDIA.

Δείτε επίσης: Το «Switch Pro» αποκαλύπτει τα μεγάλα σχέδια της Nvidia για το gaming

Όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το WindowsLatest, ως απάντηση σε αυτά τα παράπονα, ένα μέλος του προσωπικού της NVIDIA πρότεινε την επαναφορά από την προαιρετική ενημέρωση προεπισκόπησης KB5000842 του Μαρτίου 2021. Το KB5000842 περιέχει τις ίδιες αλλαγές με την ενημέρωση KB5001330 του Απριλίου, αλλά χωρίς τις διορθώσεις ασφαλείας.

“Εάν παρατηρείτε χαμηλότερη απόδοση στα παιχνίδια, ελέγξτε εάν η επαναφορά του Windows 10 Update KB5000842 λύνει το πρόβλημα”, σχολίασε ένα μέλος του προσωπικού της NVIDIA στα φόρουμ της NVIDIA.

Για να γίνει η επαναφορά, οι χρήστες θα πρέπει να καταργήσουν την εγκατάσταση του KB5001330 και να επανέλθουν στην Patch Tuesday ενημέρωση Windows 10 KB5000802 του Μαρτίου.

Καθώς η ενημέρωση των Windows 10 KB5001330 του Απριλίου διορθώνει περισσότερες από 100 ευπάθειες ασφαλείας, συνιστάται οι χρήστες να μην απεγκαταστήσουν αυτήν την ενημέρωση.

Δείτε επίσης: Grace CPU: Ο πρώτος data center ARM-based επεξεργαστής της NVIDIA

Η Microsoft θα κυκλοφορήσει μια νέα αθροιστική preview ενημέρωση σήμερα ή αύριο και οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν να την εγκαταστήσουν για να δουν αν επιλύει τα gaming προβλήματα.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS