ΑρχικήUpdatesOffice 2021/Office LTSC: Η Microsoft κυκλοφορεί τα πρώτα previews

Office 2021/Office LTSC: Η Microsoft κυκλοφορεί τα πρώτα previews

Η Microsoft κυκλοφόρησε τις πρώτες εμπορικές εκδόσεις preview για το Microsoft Office Long Term Servicing Channel (LTSC) για Windows και το Office 2021 για Mac.

Office 2021 LTSC

Δείτε επίσης: Διέρρευσαν online Microsoft Office 365 κωδικοί πρόσβασης υπαλλήλων!

Αυτές είναι οι επόμενες εκδόσεις προϊόντων που θα είναι non-subscription (γνωστές και ως perpetual) και διατίθενται μόνο για εμπορικούς πελάτες.

Το Office LTSC και το Office 2021 για Mac θα λάβουν έναν πενταετή κύκλο υποστήριξης αφού η Microsoft μείωσε τους κύκλους ζωής LTSC για τα Windows 10 και το Office από 10 σε 5 χρόνια, όπως ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο.

Δείτε επίσης: Office 365: Νέα phishing εκστρατεία στοχεύει στελέχη εταιρειών!

Νέες δυνατότητες σε perpetual clients του Office

Οι preview εκδόσεις Office 2021 για Mac και Office LTSC για Windows που κυκλοφόρησαν σήμερα έρχονται με πολλές νέες δυνατότητες που είναι ήδη διαθέσιμες στις εφαρμογές Microsoft 365 για επιχειρήσεις, όπως:

  • Line Focus, η οποία αφαιρεί τους περισπασμούς, ώστε να μπορείτε να μετακινηθείτε μέσω του εγγράφου του Word γραμμή με γραμμή.
  • Συνάρτηση XLOOKUP, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε πράγματα σε έναν πίνακα ανά σειρά σε ένα φύλλο εργασίας του Excel.
  • Υποστήριξη δυναμικής συστοιχίας στο Excel, συμπεριλαμβανομένων νέων λειτουργιών που χρησιμοποιούν δυναμικές συστοιχίες.
  • Dark mode, το οποίο μπορεί να συμβάλει στη μείωση της κούρασης των ματιών κατά την εργασία στις εφαρμογές του Office, όπως το Word, το Excel ή το Outlook.
  • Καταγραφή ενός slide με αφήγηση στο PowerPoint.

Λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο λήψης και εγκατάστασής τους χρησιμοποιώντας το Click-to-Run (Office LTSC) και την τυπική μορφή πακέτου Apple (Office 2021 για Mac) διατίθενται στο documentation website του Microsoft 365 για Windows και macOS.

Μάθετε: Στη φυλακή υπάλληλος IT που διέγραψε 1.200 Microsoft Office 365 accounts του πρώην εργοδότη του

Μοντέλο εφάπαξ αγοράς

Αυτά τα non-subscription προϊόντα του Office θα είναι διαθέσιμα με το μοντέλο “one-time purchase” στην ίδια τιμή που πληρώνουν οι πελάτες για προηγούμενες εκδόσεις (δηλαδή το Office 2019), όπως ανακοίνωσε ο Jared Spataro νωρίτερα μέσα στην χρονιά.

Η Microsoft πρόσθεσε επίσης σήμερα ότι αυτές οι preview κυκλοφορίες είναι οι πρώτες σε μια σειρά από επερχόμενα λανσαρίσματα.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS