ΑρχικήinetGocycle G4i: Ένα όμορφο και καλοφτιαγμένο ηλεκτρικό ποδήλατο

Gocycle G4i: Ένα όμορφο και καλοφτιαγμένο ηλεκτρικό ποδήλατο

Το ηλεκτρικό ποδήλατο τέταρτης γενιάς Gocycle G4i, μοιάζει να βγήκε από το βιβλίο σχεδίασης. Εμπνευσμένο από την υψηλή απόδοση και τη σχεδίαση αυτοκινήτων της Formula 1, αυτό το ποδήλατο έχει ως στόχο να απλοποιήσει τις μετακινήσεις σας.

Gocycle G4i ποδήλατο

Δείτε επίσης: Rimac: Έρχεται το Nevera, η εξέλιξη του ηλεκτρικού Concept_Two hypercar

Με την πρώτη ματιά, το G4i μοιάζει να είναι από το μέλλον χάρη στην οργανική καμπυλότητα του σκελετού του. Αυτό το ηλεκτρονικό ποδήλατο θα τραβήξει σίγουρα την προσοχή σας.

Μέσα στο κομψό downtube υπάρχει μια μπαταρία ιόντων λιθίου 375Wh (10.4Ah), η οποία μπορεί να αφαιρεθεί για φόρτιση στο σπίτι ή στο γραφείο. Το Gocycle λέει ότι ο συμπεριλαμβανόμενος φορτιστής μπορεί να φορτίσει πλήρως το όχημα σε 3,5 ώρες.

Το κεντρικό τμήμα του πλαισίου, κάτω από το κάθισμα, είναι από ίνες άνθρακα και άλλα μέρη του ποδηλάτου είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και μαγνήσιο. Αυτό βοηθά στη διατήρηση του συνολικού βάρους του ποδηλάτου για βελτιωμένη απόδοση και εμβέλεια. Είναι 37 κιλά, που το καθιστά πολύ πιο ελαφρύ από άλλα παρόμοια οχήματα.

Δείτε ακόμα: Η BYD δημιούργησε ένα ηλεκτρικό σχολικό λεωφορείο

Gocycle G4i ποδήλατο

Μόλις διπλωθεί, το ποδήλατο μπορεί να μετακινηθεί χρησιμοποιώντας το κάθισμα και τους τροχούς του. Ο συνδυασμός του βάρους και της αναδιπλούμενης ικανότητας καθιστά αυτό το ποδήλατο εξαιρετικά διαχειρίσιμο για να το μεταφέρετε στο ασανσέρ ή όταν πρέπει να το χρησιμοποιήσετε στις δημόσιες συγκοινωνίες. Κάνει επίσης πολύ πιο εύκολη την αποθήκευση του ποδηλάτου.

Το υψηλής ποιότητας G4i έχει σχεδιαστεί ώστε κάθε στοιχείο να βελτιώνει τη διαδρομή σας.

Όσον αφορά την τιμή G4i είναι λίγο υψηλή. Κοστίζει 4,999 $, αλλά σίγουρα αξίζει. Εάν έχετε έναν μικρότερο προϋπολογισμό, η Gocycle προσφέρει το G4 χαμηλότερου κόστους που είναι 3.999 $. Το G4 έρχεται με διαφορετική οθόνη LED, έχει μικρότερη γκάμα χαρακτηριστικών, διαφορετική σέλα, διαφορετικά πεντάλ και κουμπί ενίσχυσης ισχύος αντί για γκάζι. Εάν δεν σας πειράζουν τα χρήματα, υπάρχει και το ακόμη πιο ακριβό G4i +, το οποίο προσθέτει ελαφρύτερους τροχούς άνθρακα για 5.999 $.

Δείτε επίσης: Η Porsche προετοιμάζει το νέο ηλεκτρικό Macan SUV

Το Gocycle G4i διαθέτει σχεδόν όλα όσα χρειάζεται ένας αναβάτης και ξεχωρίζει ανάμεσα σε πτυσσόμενα ποδήλατα όπως τα Brompton Electric και Tern Vektron D8.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS