ΑρχικήReviewsΗ BYD δημιούργησε ένα ηλεκτρικό σχολικό λεωφορείο

Η BYD δημιούργησε ένα ηλεκτρικό σχολικό λεωφορείο

Η BYD (Build Your Dreams) δημιούργησε ένα πλήρως ηλεκτρικό σχολικό λεωφορείο τύπου D, με έξυπνες τεχνολογίες όπως αμφίδρομη φόρτιση και προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Σύμφωνα με την κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία, ο κομψός σχεδιασμός του θα ενθουσιάσει τους μαθητές.

BYD

Δείτε επίσης: Cyberster: Το νέο σπορ ηλεκτρικό όχημα της MG Motor

Η BYD Auto ιδρύθηκε το 2003 ως θυγατρική της BYD Co LTD. και έκτοτε έγινε ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οχημάτων plug-in στον κόσμο. Το περασμένο καλοκαίρι, η αυτοκινητοβιομηχανία κυκλοφόρησε το Tang SUV στη Νορβηγία με σχέδια για επέκταση στην Ευρώπη.

Με τη σημερινή ανακοίνωση, η BYD φαίνεται να επεκτείνει το αποτύπωμά της στις ΗΠΑ με ένα πλήρως ηλεκτρικό σχολικό λεωφορείο. Η εταιρεία βελτιώνει συνεχώς την απόδοσης των λεωφορείων της.

Από την περιγραφή του νέου σχολικού λεωφορείου από την BYD, φαίνεται ότι το όχημα διαθέτει την τεχνολογία και το εύρος που απαιτείται για τη μεταφορά των μαθητών με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, μειώνοντας παράλληλα τις εκπομπές άνθρακα.

Δείτε επίσης: Mercedes: Νέο ηλεκτρικό όχημα με μεγαλύτερη μπαταρία από της Tesla

Σε ένα δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί, η BYD παρουσίασε το πλήρως ηλεκτρικό σχολικό λεωφορείο τύπου D, λέγοντας ότι διατίθεται σε πολλά μήκη και μπορεί να μεταφέρει έως 84 επιβάτες. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό το λεωφορείο θα μπορεί να ταξιδέψει για 250 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση.

Για να βοηθήσει τους επιβάτες, οι οποίοι είναι κυρίως παιδιά, να είναι ασφαλείς, η BYD έχει εφαρμόσει πολλές τεχνολογίες ασφάλειας στο σχολικό λεωφορείο τύπου D. Αυτό περιλαμβάνει διάφορες λειτουργίες που αφορούν τον οδηγό, όπως ηλεκτρονικό έλεγχο σταθερότητας, σύστημα αποφυγής σύγκρουσης και σύστημα παρακολούθησης 360 μοιρών για την ανίχνευση πεζών και ποδηλατών γύρω από το λεωφορείο. Εάν χρειαστεί, το σχολικό λεωφορείο BYD μπορεί να συνοδεύεται από ζώνες ασφαλείας και καθίσματα αυτοκινήτου.

Μάθετε: Τα νέα μοντέλα Tesla χρησιμοποιούν ίδιο επεξεργαστή με το PlayStation 5

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε και που θα κάνει το ντεμπούτο του το ηλεκτρικό σχολικό λεωφορείο της BYD, αλλά κρίνοντας από την τεράστια ζήτηση και την ταχεία υλοποίηση των ηλεκτρικών οχημάτων υπό την καθοδήγηση της διοίκησης Biden, λογικά το όχημα θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS