ΑρχικήsecurityΗ Tencent απόλυσε 70 άτομα και βάζει σε μαύρη λίστα 13 εταιρείες...

Η Tencent απόλυσε 70 άτομα και βάζει σε μαύρη λίστα 13 εταιρείες σε anti-fraud εκστρατεία

Ο κινεζικός γίγαντας του Διαδικτύου Tencent πέρυσι απέλυσε 70 άτομα και έβαλε στη μαύρη λίστα 13 εταιρείες στο πλαίσιο μιας anti-fraud εκστρατείας.

Tencent

Δείτε επίσης: Romance scams: Φυλακίζεται άνδρας που προσπάθησε να εξαπατήσει 670 άτομα

Η Tencent δεν θα συνεργάζεται πλέον με τις εταιρείες που περιλαμβάνονται στη μαύρη λίστα και μερικά από τα άτομα που απολύθηκαν έχουν αναφερθεί στις αρχές δημόσιας ασφάλειας, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η εταιρεία gaming και social media είπε ότι οι υποθέσεις αφορούσαν δωροδοκία και υπεξαίρεση.

Η Tencent αναφέρει τα αποτελέσματα των εσωτερικών της ερευνών από το 2019. Αλλά η τελευταία έκθεση έρχεται μετά από ένα χρόνο αυστηρότερων κανονισμών στον τεχνολογικό τομέα της Κίνας και όσο το Πεκίνο εξετάζει εξονυχιστικά τις πρακτικές των τιτάνων του Διαδικτύου της χώρας.

Δείτε επίσης: Google: Ίσως ενέκρινε κατά λάθος διαφήμιση απάτης με δωροκάρτα Target

Τον τελευταίο χρόνο, το Πεκίνο εισήγαγε νέους νόμους σε τομείς από την προστασία δεδομένων έως την αντιμονοπωλιακή πολιτική.

Οι τεχνολογικές εταιρείες της Κίνας προσπάθησαν να υιοθετήσουν μια προληπτική προσέγγιση για να προλάβουν τις ρυθμιστικές αρχές και να καταργήσουν οποιεσδήποτε πρακτικές μπορεί να μην αρέσουν στις αρχές.

Μια υπόθεση αφορούσε έναν υπάλληλο στο τμήμα ψηφιακής μουσικής της Tencent που χρησιμοποίησε τη θέση του για να ζητήσει οφέλη από τους προμηθευτές.

Σε άλλη περίπτωση, ένας πρώην υπάλληλος που εργαζόταν σε κινηματογραφικό και τηλεοπτικό περιεχόμενο έκλεψε ρούχα που αγόρασε η Tencent για τα γυρίσματα.

Δείτε επίσης: Kim Kardashian και Floyd Mayweather κατηγορούνται για crypto απάτη

Οι μετοχές της Tencent, οι οποίες είναι εισηγμένες στο Χονγκ Κονγκ, υποχώρησαν την Τρίτη εν μέσω ευρύτερης πτώσης στις ασιατικές αγορές.

Πηγή πληροφοριών: cnbc.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS