ΑρχικήgamingΤην Δευτέρα θα γίνει η αποκάλυψη του mobile game Warcraft

Την Δευτέρα θα γίνει η αποκάλυψη του mobile game Warcraft

Το πολυσυζητημένο παιχνίδι για κινητά Warcraft θα κάνει την εμφάνισή του την επόμενη εβδομάδα.

Δείτε επίσης: Η Microsoft μπορεί να συμπεριλάβει διαφημίσεις σε δωρεάν παιχνίδια

Warcraft

Τη Δευτέρα, η Blizzard σχεδιάζει να μας παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο mobile game Warcraft. Ενώ γνωρίζουμε για τα σχέδια της Blizzard για ένα νέο παιχνίδι Warcraft για κινητά εδώ και αρκετό καιρό, αυτή φαίνεται πως θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τι ακριβώς είναι αυτό το παιχνίδι.

Δείτε επίσης: God of War Ragnarök: Υπάρχει playable build του παιχνιδιού;

Το Warcraft mobile συζητιέται ως πιθανότητα από το 2018. Η αρχική πρόταση ήταν ότι θα ήταν ένα παιχνίδι που μοιάζει με Pokémon Go με λόγους να βγεις έξω και να συμμετάσχεις σε μάχες. Η Blizzard έκτοτε επιβεβαίωσε ότι εργάζεται σε πολλά παιχνίδια για κινητά, επομένως δεν είναι σαφές εάν το παιχνίδι σε στυλ Pokémon Go ήταν κάτι διαφορετικό από αυτό που θα δείτε στην επερχόμενη ροή αποκάλυψης.

Το tweet της ανακοίνωσης προέρχεται από τον λογαριασμό Hearthstone και συνεχίζει να μην δίνει και πολλές πληροφορίες. Ο τίτλος για αυτό – που είναι στην πραγματικότητα απλώς μια περιγραφή – είναι το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε, και αυτό δεν λέει πολλά. Το Warcraft θα μπορούσε να σημαίνει πολλά πράγματα, από την κλασική σειρά RTS, στο World of Warcraft, μέχρι το Hearthstone.

Η ανακοίνωση έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, 3 Μαΐου, στις 10 π.μ. PT. Στο discover.blizzard.com θα μπορέσετε να δείτε live την ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: Το Kingdom Hearts IV ανακοινώθηκε – Δείτε το νέο τρέιλερ

Η Blizzard μόλις πρόσφατα έδειξε περισσότερα από το επερχόμενο παιχνίδι Diablo για κινητά, Diablo Immortal, και ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου — και ότι την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσει μια beta μιας παλαιότερης μη ανακοινωμένης έκδοσης του παιχνιδιού για υπολογιστή. Αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε καμία πληροφορία για την ημερομηνία κυκλοφορίας του mobile game Warcraft.

Πηγή πληροφοριών: polygon.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS