ΑρχικήinetΗλιακά πάνελ Tesla: Παραδώθηκαν σε ιατρικές εγκαταστάσεις στο Κίεβο

Ηλιακά πάνελ Tesla: Παραδώθηκαν σε ιατρικές εγκαταστάσεις στο Κίεβο

Κίεβο: Τα ηλιακά πάνελ της Tesla θα εξασφαλίσουν την αδιάλειπτη παροχή ρεύματος στις ιατρικές εγκαταστάσεις των κέντρων πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας Irpin και Borodianka. Αυτά τα ηλιακά πάνελ είναι από τα πιο ισχυρά που διατίθενται στην αγορά. Ο Elon Musk δώρισε τα ηλιακά πάνελ της Tesla στους Ουκρανούς και το SSSCIP έχει εξασφαλίσει την ασφαλή παράδοση τους.

Δείτε επίσης: Tesla: Τέλος οι δωρεάν mobile φορτιστές κατά την αγορά αυτοκινήτου

Ηλιακά πάνελ Tesla

3 κιτ των 12 ηλιακών συλλεκτών παραδόθηκαν στο Irpin Primary Healthcare Center. 3 κιτ των 9 ηλιακών συλλεκτών παραδόθηκαν στο Borodianka Primary Healthcare Center. Η ισχύς κάθε κιτ είναι 40 kW.

Οι εκπρόσωποι του SSSCIP Volunteer Hub έχουν παραδώσει ιατρικές προμήθειες και από την Ισπανία και το Βέλγιο σε αυτές τις εγκαταστάσεις. Συνολικά έχουν παραδοθεί περίπου 200 κουτιά με τα απαραίτητα φάρμακα.

Δείτε επίσης: Lockdown Σαγκάη: Οι εργαζόμενοι της Tesla επιστρέφουν στο Giga Shanghai

Η είδηση ανακοινώθηκε στο Telegram από τον Υπουργό Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Ουκρανίας Mykhailo Fedorov.

«Σήμερα, δύο εξωτερικά ιατρεία σε Borodyanka και Irpen έλαβαν ηλιακούς συλλέκτες και συστήματα αποθήκευσης ενέργειας Tesla Powerwall. Αυτά τα ηλιακά πάνελ και οι γεννήτριες είναι πολύ δημοφιλή στην Αμερική. Το ενεργειακό σύστημα Powerwall έχει υψηλή αυτονομία και παρέχει εφεδρική ισχύ κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: Tesla Σαγκάη: Αναγκάζει τους υπαλλήλους να κοιμούνται στη δουλειά λόγω covid

Ο Fedorov σημείωσε ότι αυτός ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός θα βοηθήσει τους Ουκρανούς στις περιοχές που έχουν υποφέρει περισσότερο από τη ρωσική κατοχή.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS