ΑρχικήGamingΤο Netflix παρουσιάζει 5 παιχνίδια για κινητά Android

Το Netflix παρουσιάζει 5 παιχνίδια για κινητά Android

Το Netflix την Τρίτη παρουσίασε πέντε παιχνίδια που θα ενταχθούν στην πλατφόρμα του. Η νέα εξέλιξη είναι αποτέλεσμα ενός πειράματος πολλών ετών που κάνει η εταιρεία video streaming για να προχωρήσει πέρα ​​από την προσφορά ταινιών και τηλεοπτικών σειρών και να ευχαριστήσει τόσο τους επενδυτές όσο και τους χρήστες της με νεότερες εμπειρίες. Ως αποτέλεσμα της ενημέρωσης, οι συνδρομητές του Netflix σε όλο τον κόσμο μπορούν πλέον να παίζουν πέντε παιχνίδια για κινητά — Stranger Things: 1984 (BonusXP), Stranger Things 3: The Game (BonusXP), Shooting Hoops (Frosty Pop), Card Blast ( Amuzo & Rogue Games) και Teeter Up (Frosty Pop).

Δείτε επίσης: Squid Game: Η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix- Έφερε εκατομμύρια συνδρομητές

Netflix

Δείτε επίσης: Netflix down: Επηρεάστηκαν χρήστες σε ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη και Κίνα

Αρχικά, το Netflix κυκλοφόρησε παιχνίδια για κινητά σε συσκευές Android. Μπορείτε να τα επιλέξετε μέσω της αποκλειστικής σειράς παιχνιδιών ή της καρτέλας παιχνιδιών που είναι διαθέσιμη σε κινητές συσκευές και στη συνέχεια, να κατεβάσετε τα επιλεγμένα παιχνίδια μέσω του Google Play. Μετά τη λήψη, τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα για πρόσβαση απευθείας μέσω του Netflix app.

Δείτε τον κομήτη 13P/Olbers στον νυχτερινό ουρανό

SecNewsTV10 hours ago

Σούπερ μάρκετ εισάγει AI για να ελέγχει χαμόγελα υπαλλήλων

SecNewsTV14 hours ago

Αν και η αρχική εμπειρία περιορίζεται στο Android, έρχεται και για τους χρήστες iOS, ανέφερε η εταιρεία στο Twitter.

Το Netflix δεν χρεώνει πρόσθετες χρεώσεις για την προσφορά παιχνιδιών για κινητά στην πλατφόρμα του. Η εταιρεία επίσης δεν προβάλλει διαφημίσεις ούτε έχει αγορές εντός εφαρμογής για να προσφέρει παιχνίδια μέσω της πλατφόρμας της. Όλα αυτά θα μπορούσαν, ωστόσο, να είναι μια εισαγωγική κίνηση καθώς το Netflix μπορεί τελικά να μπορέσει να χρησιμοποιήσει το gaming ως πηγή δημιουργίας πρόσθετων εσόδων.

Για να προσελκύσουν τις μάζες, τα παιχνίδια στο Netflix είναι διαθέσιμα σε όσες γλώσσες έχει η πλατφόρμα για τις κανονικές της προσφορές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε παιχνίδια ακόμη και σε ινδικές γλώσσες, όπως τα Μπενγκάλι, τα Χίντι, τα Παντζάμπι, τα Μαράθι και τα Ταμίλ, μεταξύ άλλων. Ωστόσο, εάν δεν έχετε επιλέξει κάποια συγκεκριμένη γλώσσα της επιλογής σας, τα παιχνίδια θα είναι προεπιλεγμένα στα Αγγλικά.

Μερικά από τα παιχνίδια του Netflix μπορούν να παιχτούν ακόμη και offline.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια δεν είναι διαθέσιμα στο παιδικό προφίλ. Θα σας ζητηθεί επίσης να εισάγετε το PIN που έχετε ρυθμίσει για να εμποδίσετε τα παιδιά να έχουν πρόσβαση στο προφίλ σας για να παίξουν παιχνίδια στη συσκευή σας.

Δείτε επίσης: Netflix: Κυκλοφορεί την λειτουργία “Παίξε κάτι” σε χρήστες Android

Το Netflix συνεργάζεται με indie game studios, συμπεριλαμβανομένου του BonusXP εδώ και αρκετό καιρό. Τον Σεπτέμβριο, η εταιρεία με έδρα το Los Gatos της Καλιφόρνια απέκτησε και τον δημιουργό βιντεοπαιχνιδιών Night School Studio και παρουσίασε τους πέντε αρχικούς τίτλους παιχνιδιών για κινητά σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές για να δοκιμάσει τη νέα κίνηση.

Παράλληλα με τις εξαγορές και τις συνεργασίες, η Netflix προσέλαβε τον Ιούλιο τον Verdu ως επικεφαλή του τμήματος gaming. Στο παρελθόν συνεργαζόταν με προγραμματιστές στο Facebook για την ανάπτυξη του περιεχομένου επαυξημένης πραγματικότητας (AR) και εικονικής πραγματικότητας (VR) και είχε εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες gaming, όπως η Electronic Arts, η Zynga, η Kabam, η Atari και η Legend Entertainment.

Τον Ιούλιο, το Netflix ανακοίνωσε επίσημα το εγχείρημά του στον κόσμο του gaming. Η εταιρεία είπε στους επενδυτές της ότι βλέπει τα παιχνίδια ως μια άλλη νέα κατηγορία περιεχομένου.

Το Netflix μπορεί να είναι σε θέση να “κολλήσει τους χρήστες” στην πλατφόρμα του, προσφέροντας παιχνίδια παράλληλα με ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Ωστόσο, δεν πρέπει να δούμε πώς η εταιρεία θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει την ενημέρωση για να επεκτείνει τα έσοδά της και να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην αγορά video streaming. Δεν είναι επίσης σαφές εάν η εμπειρία με τα παιχνίδια περιορίζεται στις κινητές συσκεύες ή αν θα φτάσει και στις τηλεοράσεις με την πάροδο του χρόνου, καθώς το τελευταίο θα μπορούσε να απαιτήσει από το Netflix να πείσει τους χρήστες να αποκτήσουν ειδικά χειριστήρια παιχνιδιών για να παίζουν παιχνίδια.

Πηγή πληροφοριών: gadgets.ndtv.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS