ΑρχικήinetΔιακοπή σε διακομιστή Amazon προκάλεσε προβλήματα σε Netflix, Ring και παραδόσεις

Διακοπή σε διακομιστή Amazon προκάλεσε προβλήματα σε Netflix, Ring και παραδόσεις

Προβλήματα που έχουν προκύψει σε ορισμένους διακομιστές cloud των Υπηρεσιών Ιστού της Amazon, είχαν σαν αποτέλεσμα αργή φόρτωση ή αποτυχίες σε σημαντικά τμήματα του Διαδικτύου. Το εκτεταμένο δίκτυο κέντρων δεδομένων της Amazon τροφοδοτεί πολλά από τα πράγματα με τα οποία αλληλεπιδρούν οι χρήστες στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένου του ιστότοπου, έτσι όπως και σε προηγούμενα περιστατικά διακοπής λειτουργίας του AWS, οποιοδήποτε πρόβλημα έχει τεράστιο αντίκτυπο.

Amazon

Δείτε επίσης: Amazon: Δέχεται πιέσεις σχετικά με την προστασία από τον COVID στις αποθήκες της

Οι χρήστες άρχισαν να παρατηρούν προβλήματα γύρω στις 10:45 π.μ. και λίγο μετά τις 6 μ.μ. η σελίδα Κατάστασης της AWS είπε ότι «Πολλές υπηρεσίες έχουν ήδη ανακάμψει, ωστόσο εργαζόμαστε για την πλήρη ανάκτηση όλων των υπηρεσιών».

Ενώ ορισμένες επηρεαζόμενες υπηρεσίες που βασίζονται στο AWS έχουν αποκατασταθεί, το Διαδίκτυο εξακολουθεί να είναι λίγο πιο αργό και πιο ασταθές από το συνηθισμένο. Η πιο σημαντική εφαρμογή που επηρεάστηκε από τη διακοπή μπορεί να είναι αυτή που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι της Amazon. Το CNBC επισημαίνει τις αναρτήσεις στο Reddit από το Amazon Flex, των υπαλλήλων της αποθήκης και της παράδοσης, οι οποίοι λένε ότι οι εφαρμογές που παρακολουθούν τα πακέτα, λένε πού πάνε και γενικά φροντίζουν για τη έγκαιρη παράδοση, έπεσαν επίσης.

Δείτε ακόμα: Amazon: Θα είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία παράδοσης πακέτων στις ΗΠΑ μέχρι τις αρχές του 2022;

Έχουν αναφερθεί διακοπές και στη ροή του Disney Plus και του Netflix, καθώς και σε παιχνίδια όπως το PUBG, το League of Legends και το Valorant. Παρατηρήσαμε επίσης ορισμένα προβλήματα στην πρόσβαση στο Amazon.com και σε άλλα προϊόντα της Amazon, όπως ο βοηθός Alexa AI, τα ebooks Kindle, το Amazon Music και κάμερες ασφαλείας από τη Ring ή τη Wyze. Η λίστα υπηρεσιών DownDetector, περιέχει σχεδόν όλα τα γνωστά ονόματα όπως: Tinder, Roku, Coinbase, Cash App, Venmo και η λίστα συνεχίζεται.

Υπήρχαν αναφορές από διαχειριστές δικτύου παντού σχετικά με σφάλματα σύνδεσης με την Amazon και την Κονσόλα διαχείρισης AWS που ελέγχει την πρόσβασή τους στους διακομιστές. Μετά από περίπου μία ώρα προβλημάτων, η επίσημη σελίδα κατάστασης της Amazon πρόσθεσε μια ενημέρωση που επιβεβαίωσε τη διακοπή.

Δείτε επίσης: UK: Από τον Ιανουάριο η Amazon θα σταματήσει να δέχεται κάρτες Visa

Η περιοχή που φαίνεται να έχει επηρεαστεί περισσότερο είναι η Βιρτζίνια, επομένως οι χρήστες σε άλλα μέρη μπορεί να μην αντιμετωπίζουν τόσα προβλήματα, ή απλώς να παρατήρησαν μία πιο αργή φόρτωση στα προγράμματά τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS