ΑρχικήinetAmazon Lord of the Rings: Πότε ξεκινάει η πολυαναμενόμενη σειρά

Amazon Lord of the Rings: Πότε ξεκινάει η πολυαναμενόμενη σειρά

Το ταξίδι του Φρόντο στη Μόρντορ ήταν μεγάλο και τρομερό και έτσι θα είναι το ταξίδι στην επόμενη ιστορία του Lord of the Rings. Τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν, της εξαιρετικά ακριβής, νέας τηλεοπτικής παραγωγής της Amazon ολοκληρώθηκαν στη Νέα Ζηλανδία τη Δευτέρα και για να το γιορτάσει, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Lord of the Rings

Δείτε επίσης: Amazon: Της επιβλήθηκε πρόστιμο 746 εκατ. ευρώ από την ΕΕ

Το σόου θα κάνει πρεμιέρα σε περισσότερες από 240 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο και νέα επεισόδια θα κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα. Μαζί με την ανακοίνωση ήρθε και μια ολοκαίνουργια εικόνα, την οποία μπορείτε να δείτε ολόκληρη παρακάτω. Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο είναι το άτομο που απεικονίζει, αλλά η αρχιτεκτονική του τοπίου έχει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα Rivendell, που σημαίνει ότι πιθανότατα χτίστηκε από τα ξωτικά. Ίσως πρόκειται για το Valinor ή πιο συγκεκριμένα, την πόλη Valmar. Το σχόλιο του io9 Lightice πρόσθεσε “Αυτό είναι το Τίριον, η πόλη του Νόλντορ στις αθάνατες χώρες και η εικόνα διαδραματίζεται στην Πρώτη Εποχή, καθώς τα δύο δέντρα λάμπουν στο παρασκήνιο.” Επίσης, το Entertainment Weekly επιβεβαίωσε ότι η εικόνα προέρχεται από το πρώτο επεισόδιο της σειράς, οπότε πιθανότατα από κάποιο είδος εκτεταμένης αναδρομής στη δημιουργία αυτού που έρχεται.

Δείτε ακόμα: Amazon: Διαψεύδει ότι θα αρχίσει να δέχεται το Bitcoin για πληρωμές

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα, είναι ότι η σειρά θα διαδραματιστεί χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα των βιβλίων του Τόλκιν The Hobbit και The Lord of the Rings. Η σειρά λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης, η οποία ξεκίνησε μάλλον ειρηνικά, αλλά αποδείχθηκε ότι κάθε άλλο παρά ειρηνική ήταν, δημιουργώντας το έδαφος για όλες τις ιστορίες που έχουμε εξοικειωθεί χάρη στις ταινίες του Πίτερ Τζάκσον.

Amazon

«Το ταξίδι ξεκινά στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 με την πρεμιέρα της αρχικής σειράς The Lord of the Rings στο Prime Video», δήλωσε η Jennifer Salke, επικεφαλής της Amazon Studios, σε δελτίο τύπου. «Δεν μπορώ να εκφράσω αρκετά το πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε όλοι που θα οδηγήσουμε το παγκόσμιο κοινό μας σε ένα νέο και επικό ταξίδι στη Μέση Γη! Οι ταλαντούχοι παραγωγοί μας, οι ηθοποιοί, οι δημιουργοί και οι ομάδες παραγωγής, δούλεψαν ακούραστα στη Νέα Ζηλανδία για να ζωντανέψουν αυτό το ανείπωτο και εντυπωσιακό όραμα».

Δείτε επίσης: Amazon & Best Buy: Εκπτώσεις σε Samsung Smart TVs, οθόνες και gaming headsets

Η πραγματικότητα είναι ωστόσο, ότι πρέπει να περιμένουμε. Και είναι μια μακρά αναμονή. Αλλά αν η σειρά είναι αντάξια της τεράστιας επένδυσης που έχει κάνει η Amazon σε αυτήν, σίγουρα θα αξίζει τον κόπο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS