ΑρχικήinetDogecoin: Το cryptocurrency με τα πιο πολλά searches στην Google (ΗΠΑ)

Dogecoin: Το cryptocurrency με τα πιο πολλά searches στην Google (ΗΠΑ)

Το Dogecoin, το διαβόητο cryptocurrency που είχε υποστηριχθεί παλαιότερα από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla, Elon Musk, έχει αναδειχθεί ως το cryptocurrency με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google στις ΗΠΑ, σύμφωνα με ανάλυση δεδομένων του Google Trends. Η μελέτη, που διεξήχθη από μια εταιρεία χρηματοοικονομικής έρευνας με το όνομα The Advisor Coach, ανέφερε ότι το Dogecoin είχε τον μεγαλύτερο αριθμό πολιτειών που θέλουν να επενδύσουν στο cryptocurrency με συνολικά 23 πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων του Ιλινόις, της Φλόριντα, της Χαβάης και του Νιου Τζέρσεϊ. Η μελέτη πραγματοποιήθηκε σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες για να προσδιορίσει τα cryptocurrencies στα οποία θέλουν να επενδύσουν οι άνθρωποι κάθε πολιτείας, βάσει αναζητήσεων.

Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Επιβάλλονται κυρώσεις στο cryptocurrency exchange Suex

Dogecoin

Σύμφωνα με τη μελέτη του The Advisor Coach, το Dogecoin είχε κατά μέσο όρο 7 εκατομμύρια αναζητήσεις τον Οκτώβριο του 2021. Αυτό, σύμφωνα με την έκθεση, υπερβαίνει το ενδιαφέρον για το Bitcoin και τον Ether μαζί. Η έκθεση του Advisor Coach ανέφερε ότι αυτή η δημοτικότητα οφείλεται εν μέρει στο ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, έχει υποστηρίξει το Dogecoin σε πολλές περιπτώσεις. «Η αύξηση του ενδιαφέροντος μπορεί να αποδοθεί εν μέρει στην υποστήριξη του Elon Musk, ο οποίος δήλωσε νωρίτερα μέσα στο έτος ότι η Tesla θα δεχόταν το dogecoin ως τρόπο πληρωμής», ανέφερε η εταιρεία.

Δείτε επίσης: Cryptocurrency απάτη, με θέμα τον Elon Musk, διανέμεται μέσω emails

Το Bitcoin ήταν το δεύτερο πιο δημοφιλές cryptocurrency με 10 πολιτείες να θέλουν να επενδύσουν στο Bitcoin περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο νόμισμα. Αυτό περιελάμβανε τις πολιτείες Conneticut, Alaska, Mississippi και New Hampshire. Άνθρωποι μόνο από οκτώ πολιτείες είπαν ότι ήθελαν να επενδύσουν στο Ether περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο crypto – σε αυτά περιλαμβάνονται η Λουιζιάνα, η Τζόρτζια, το Οχάιο και η Βιρτζίνια.

Δείτε επίσης: Η cryptocurrency υπηρεσία της PayPal διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το Ether ακολούθησε το Shiba Inu (SHIB) – ένα coin του οποίου η αξία έχει εκτοξευθεί κατά 14.00.000 τοις εκατό από το ντεμπούτο του πριν από περίπου 15 μήνες – το οποίο ήρθε ως το τέταρτο πιο δημοφιλές cryptocurrency με επτά πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων των Καλιφόρνια, Νέας Υόρκης, Τέξας και Νεβάδα να ενδιαφέρονται να επενδύσουν.

Πηγή πληροφοριών: news18.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS