ΑρχικήHow ToΠώς να ενεργοποιήσετε το Kids Mode σε συσκευή Samsung Galaxy

Πώς να ενεργοποιήσετε το Kids Mode σε συσκευή Samsung Galaxy

Εάν διαθέτετε συσκευή Samsung Galaxy και επιθυμείτε να τη χρησιμοποιεί και το παιδί σας, αλλά ανησυχείτε για την ασφάλειά του, τότε μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Kids Mode.

Kids Mode

Δείτε επίσης: Microsoft Edge: Έρχεται το Kids Mode για ασφαλή περιήγηση των παιδιών

Υπάρχουν πολλά εργαλεία που βοηθούν στην προστασία του παιδιού σας, αλλά τα περισσότερα δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο το Kids Mode της Samsung. Εάν δίνετε συχνά το τηλέφωνο ή το tablet στο παιδί σας, αξίζει να το χρησιμοποιήσετε.

Σύμφωνα με τη Samsung το Kids Mode, είναι ένα ιδιαίτερο περιβάλλον μόνο για παιδιά. Είναι ένα ξεχωριστό προφίλ χρήστη φιλικό προς τα παιδιά.

Το Kids Mode έχει ένα φωτεινό και διασκεδαστικό θέμα που είναι απλοποιημένο για μικρές ηλικίες. Το παιδί σας μπορεί να δημιουργήσει χαρακτήρες και να έχει πρόσβαση σε εφαρμογές και παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για αυτό. Οι γονείς μπορούν να ορίσουν στοιχεία ελέγχου, όρια χρήσης εφαρμογών και όρια χρόνου χρήσης.

Δείτε ακόμα: Apple και Google Stores: Apps για παιδιά δεν είχαν πολιτική απορρήτου

Η πρόσβαση στο Kids Mode γίνεται μέσω των κουμπιών Γρήγορων ρυθμίσεων. Σύρετε δύο φορές προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης για να δείτε τις Γρήγορες ρυθμίσεις και στη συνέχεια σύρετε προς τα δεξιά μέχρι να δείτε έναν κενό χώρο με ένα κουμπί +.

Kids Mode

Βρείτε το κουμπί “Kids” στην κορυφή και σύρετέ το στις Γρήγορες ρυθμίσεις. Πατήστε “Τέλος” όταν το κουμπί είναι στη θέση του.

Τώρα μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Kids” από τις Γρήγορες ρυθμίσεις για να ξεκινήσετε.

Samsung

Πατήστε «Έναρξη» στην πρώτη οθόνη για να πραγματοποιήσετε λήψη όλων των απαραίτητων στοιχείων για το Kids Mode.

Θα δείτε μια οθόνη εισαγωγής. Πατήστε «Επόμενο» για να συνεχίσετε και να ενεργοποιήσετε την «Προσθήκη Samsung Kids στην οθόνη εφαρμογών».

Θα δείτε μια δέσμη εφαρμογών στην οθόνη, αλλά δεν έχουν γίνει ακόμη λήψη. Εσείς ή το παιδί σας μπορείτε να πατήσετε τις εφαρμογές ή τα παιχνίδια που θέλει.

Θα εμφανιστεί ένα μενού Galaxy Store για να επιβεβαιώσετε την “Εγκατάσταση“.

Δείτε επίσης: Ευπάθεια στη δημοφιλή εφαρμογή γονικού ελέγχου Canopy

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στους Γονικούς ελέγχους, πατήστε το εικονίδιο μενού με τις τρεις κουκκίδες επάνω δεξιά και επιλέξτε “Γονικοί έλεγχοι“.

Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το δακτυλικό σας αποτύπωμα ή άλλη ασφαλή μέθοδο για να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου. Μόλις μπείτε, θα δείτε τα όρια που μπορείτε να εφαρμόσετε, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και το περιεχόμενο που δημιούργησε το παιδί σας.

Όταν είστε έτοιμοι να αποχωρήσετε από το Kids Mode, πατήστε το εικονίδιο του μενού με τις τρεις κουκκίδες και επιλέξτε «Κλείσιμο Samsung Kids». Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το δακτυλικό σας αποτύπωμα ή άλλη ασφαλή μέθοδο για να φύγετε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS