ΑρχικήinetΟ Elon Musk θα μπορούσε να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος χάρη στη...

Ο Elon Musk θα μπορούσε να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος χάρη στη SpaceX

Ο Elon Musk, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, θα μπορούσε να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος, σύμφωνα με προβλέψεις της τράπεζας επενδύσεων Morgan Stanley, και αυτό θα γίνει χάρη στην SpaceX.

Elon Musk SpaceX

Οι αναλυτές της Morgan Stanley προέβλεψαν ότι ο Musk, ο οποίος έχει αποκτήσει το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου του από την εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla, θα μπορούσε να κερδίσει πολλά περισσότερα χρήματα από τη διαστημική εταιρεία του, SpaceX.

Η διαστημική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2002, τράβηξε την προσοχή του κόσμου πρόσφατα, μετά την επιτυχημένη αποστολή απλών πολιτών στο διάστημα. Το πλήρωμα τεσσάρων ατόμων μεταφέρθηκε σε τροχιά και έκανε το γύρο της Γης για τρεις ημέρες.

Δείτε επίσης: “Ακόμα κοιμάται ο Biden” λέει ο Musk μετά την επιτυχία της SpaceX

Ο αναλυτής Adam Jones είπε: “Περισσότεροι από ένας πελάτες μας έχουν πει ότι εάν ο Elon Musk γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος … δεν θα γίνει χάρη στην Tesla. Άλλοι είπαν ότι η SpaceX μπορεί τελικά να γίνει η πιο πολύτιμη εταιρεία στον κόσμο“.

Ο Jones είπε ότι αν οι πύραυλοι Starship της SpaceX, που έχουν τη δυνατότητα να επαναχρησιμοποιούνται, μπορούν να μεταφέρουν ανθρώπους και φορτία στο φεγγάρι και τον Άρη, θα αλλάξουν τις προσδοκίες των επενδυτών γύρω από τη διαστημική βιομηχανία.

Δείτε επίσης: “Η πιο σημαντική εμπειρία”, λέει ο William Shatner για το ταξίδι στο διάστημα με τη Blue Origin

Morgan Stanley Elon Musk
Ο Elon Musk θα μπορούσε να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος χάρη στη SpaceX

Ένας πελάτης παρομοίασε το Starship με τη Google, αναφέροντας ότι το Starship είναι για το διάστημα ότι και η Google για το Internet.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Το Tesla Cyberquad θα είναι το ασφαλέστερο ATV

Ο αναλυτής εκτιμά ότι η αποτίμηση της SpaceX θα μπορούσε να φτάσει τα 200 ​​δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η αξία θα μπορούσε να αυξηθεί καθώς η εταιρεία ασχολείται με διάφορα πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της διαστημικής υποδομής, της παρατήρησης της Γης και της εξερεύνησης του διαστήματος.

Η αποτίμηση της εταιρείας ξεπέρασε τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια μετά την πώληση μετοχών νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Πηγή: The Guardian

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS