ΑρχικήinetΝέα λειτουργία Google Docs επιτρέπει επιπλέον προσθήκες στα έγγραφα

Νέα λειτουργία Google Docs επιτρέπει επιπλέον προσθήκες στα έγγραφα

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία Docs “universal @ menu“, ως έναν τρόπο πολλαπλών προσθηκών, από πίνακες και εικόνες έως μορφοποίηση πληκτρολογώντας απλά “@”.

Google Docs

Δείτε επίσης: Η Google φέτος έστειλε 50.000 προειδοποιήσεις για hack σε χρήστες

Αυτή η δυνατότητα είναι μια επέκταση που υπάρχει στις υπάρχουσες ενσωματώσεις «έξυπνων τσιπ». Η Google νωρίτερα φέτος κυκλοφόρησε έξυπνα τσιπ, ένα νέο εργαλείο ετικέτας @ για τη σύνδεση πληροφοριών από άλλες εφαρμογές Workspace, σε ένα αρχείο. Είναι η προσπάθεια της Google να αλλάξει την εμπειρία επεξεργασίας κειμένου.

Τα έξυπνα τσιπ ξεκίνησαν με εστίαση στους χρήστες, αλλά επεκτάθηκαν και περιλαμβάνουν έξυπνα τσιπ για αρχεία και εκδηλώσεις. Δίνουν στους χρήστες των Εγγράφων τη δυνατότητα να προσθέσουν πληροφορίες από άλλες εφαρμογές Workspace, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail/Workspace, των Εγγράφων, των Φύλλων, των Παρουσιάσεων και του Ημερολογίου. Η πληκτρολόγηση “@” εμφανίζει μια λίστα με προτεινόμενα άτομα, αρχεία και συναντήσεις που μπορείτε να ενσωματώσετε σε ένα έγγραφο.

Δείτε ακόμα: Google: Μπλοκάρει ads που προωθούν apps για την παρακολούθηση του συντρόφου σας

έγγραφα

Προσθέσαμε ένα καθολικό μενού εισαγωγής για να προσθέτετε εύκολα πράγματα όπως πίνακες και εικόνες, εκτός από έξυπνα τσιπ, απευθείας στα Google Docs. Απλώς πληκτρολογήστε “@”και θα δείτε μια λίστα με προτεινόμενα αρχεία, άτομα, συναντήσεις, καθώς και διαφορετικά στοιχεία περιεχομένου και μορφές για εισαγωγή στη δουλειά σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση σε όλα τα διαθέσιμα στοιχεία“, λέει η Google σε ένα blogpost ενημερώσεων του Workspace.

Το demo της Google δείχνει πώς η πληκτρολόγηση @ εμφανίζει τώρα μια λίστα κατηγοριών που μπορούν να εισαχθούν σε ένα έγγραφο, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων, των προτύπων, των αρχείων κατά όνομα και των διαφόρων μορφών λίστας.

Δείτε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στην Αναζήτηση Google

Είναι η τελευταία προσθήκη σε επίπεδο συνεργασίας Google Workspace «Smart Canvas» για τα Έγγραφα, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο. Το γενικό μενού @ κυκλοφορεί στο Google Workspace καθώς και στους πελάτες του G Suite Basic και του Business.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS