ΑρχικήinetiPad Mini 6: Παράπονα για «Jelly Scrolling» στην κατακόρυφη λειτουργία

iPad Mini 6: Παράπονα για «Jelly Scrolling» στην κατακόρυφη λειτουργία

Οι νέοι κάτοχοι iPad mini 6, που έχουν τώρα το τελευταίο επανασχεδιασμένο tablet της Apple, παρατηρούν ένα ζήτημα που αναφέρεται ως “jelly scroll” κατά την προβολή της οθόνης σε κατακόρυφη λειτουργία.

iPad mini 6

Δείτε επίσης: Apple: Το Apple Watch σας μπορεί να μην ξεκλειδώνει το iPhone 13

Ο όρος αναφέρεται σε ένα αξιοσημείωτο ζήτημα όταν οι χρήστες κάνουν κύλιση κάθετα σε περιεχόμενο που περιέχει κείμενο, όπως μια ιστοσελίδα ή ένα έγγραφο, όπου κάθε γραμμή κειμένου φαίνεται να γέρνει προς τα αριστερά της οθόνης καθώς περνάει. Το αποτέλεσμα είναι να φαίνεται ότι η μία πλευρά της οθόνης αποκρίνεται γρηγορότερα από την άλλη όταν σύρεται το δάχτυλο για κύλιση της σελίδας.

Αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει το ζήτημα, το οποίο φαίνεται να τους επηρεάζει σε διαφορετικό βαθμό. Μερικοί ιδιοκτήτες iPad mini 6 ισχυρίζονται ότι παρατήρησαν το ζήτημα χωρίς να έχουν δει παρόμοιες αναφορές, ενώ άλλοι το παρατήρησαν μόνο αφού είδαν τις αναφορές και ακόμα και τότε ήταν ελάχιστο.

Δείτε ακόμα: Πώς μπορείτε να δοκιμάσετε τη νέα γραμμή καρτελών Safari στο iPad

Επιπλέον ορισμένοι χρήστες, αφού το παρατήρησαν, ισχυρίζονται ότι δεν είναι σε θέση να το “αγνοήσουν”, σε σημείο που γίνεται ενοχλητικό να το παρακολουθεί κανείς και μπορεί ακόμη και να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Το ζήτημα πρωτοεμφανίστηκε ευρύτερα σε ένα tweet από τον Dieter Bohn του The Verge, ο οποίος απέδειξε το ζήτημα με ένα slo-mo βίντεο.

Jelly Scrolling

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που μπορεί να φανεί διαφορετικό σε διαφορετικούς χρήστες του iPad mini έκτης γενιάς, tο ζήτημα υπάρχει σε όλα τα μοντέλα iPad mini 6 που εμφανίζονταν σε ένα τοπικό Apple Store του Ηνωμένου Βασιλείου. Το ζήτημα δεν υπάρχει στην οριζόντια λειτουργία κατά την κύλιση, υποδεικνύοντας ότι πρόκειται για ένα ζήτημα που επηρεάζει μόνο την κατακόρυφη λειτουργία.

Δείτε επίσης: Apple: Τα μελλοντικά iPhone θα μπορούν να ανιχνεύσουν την κατάθλιψη

Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για ένα πρόβλημα στο hardware που επηρεάζει μόνο μια συγκεκριμένη παρτίδα μονάδων mini iPad, ένα πιο διαδεδομένο πρόβλημα hardware ή κάτι που θα μπορούσε να διορθωθεί με μια ενημέρωση λογισμικού. Η Apple δεν έχει ακόμα κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με το ζήτημα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS