ΑρχικήReviewsΑνακοινώθηκε το νέο tablet 11 ιντσών της HP

Ανακοινώθηκε το νέο tablet 11 ιντσών της HP

Η HP ανακοίνωσε ένα νέο tablet 11 ιντσών που φαίνεται να είναι άμεσος ανταγωνιστής του Surface Go της Microsoft το οποίο διαθέτει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Για αρχή, η πίσω κάμερα 13 megapixel μπορεί να γυρίσει στο “short edge” της οθόνης για να λειτουργήσει ως κάμερα web, για την οποία η HP ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη για ένα tablet και επίσης την καθιστά την μπροστινή κάμερα με την υψηλότερη ανάλυση για boot.

Δείτε επίσης: Panasonic: Παρουσιάζει το TOUGHBOOK G2 με ένα tablet 2 σε 1

HP

Δείτε επίσης: Lenovo Yoga Tab 13: Android tablet που λειτουργεί ως φορητή οθόνη

Είναι επίσης σε θέση να συνεργαστεί με το αξεσουάρ πληκτρολογίου είτε σε κατακόρυφο είτε σε οριζόντιο προσανατολισμό: Βολικό, αφού σε οριζόντια λειτουργία η κάμερα της βρίσκεται στο λάθος άκρο της οθόνης IPS 2160 x 1440. Εκτός από το πληκτρολόγιο, το tablet λειτουργεί και με το Tilt Pen της HP και υπάρχει θύρα USB-C για σύνδεση περισσότερων αξεσουάρ καθώς και φόρτιση, καθώς και υποδοχή κάρτας microSD και αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κουμπί λειτουργίας.

Εσωτερικά, το tablet είναι διαθέσιμο με επεξεργαστή Intel Pentium Silver N6000, 4 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου NVMe. Οι μέτριες προδιαγραφές του σημαίνουν ότι εκτελεί τη ελαφριά λειτουργία S των Windows 11.

Δείτε επίσης: Oklahoma: Κρατούμενοι άρχισαν να λαμβάνουν ειδικά tablets

Η HP τελικά σχεδιάζει να πουλήσει το tablet τόσο με όσο και χωρίς το πληκτρολόγιο όταν κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. Θα ξεκινά από τα $ 499 και μαζί με το πληκτρολόγιο θα κοστίζει $ 599.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS