ΑρχικήReviewsPanasonic: Παρουσιάζει το TOUGHBOOK G2 με ένα tablet 2 σε 1

Panasonic: Παρουσιάζει το TOUGHBOOK G2 με ένα tablet 2 σε 1

Η Panasonic μόλις αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο TOUGHBOOK G2 στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Η νέα συσκευή, έρχεται με ένα αποσπώμενο tablet και προαιρετικό πληκτρολόγιο, που διαθέτει μια καινοτόμο αρθρωτή σχεδίαση και αφαιρούμενα από το χρήστη πακέτα επέκτασης (xPAK’s).

Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Νομοσχέδιο θα υποχρεώνει εταιρείες να αναφέρουν hacks στην κυβέρνηση

Η Panasonic αναφέρει ότι το νέο TOUGHBOOK G2 «σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει τις εξελισσόμενες ανάγκες του σημερινού εργατικού δυναμικού και να βοηθήσει τους χρήστες να αντιμετωπίσουν τις πιο δύσκολες και κρίσιμες για την αποστολή εργασίες». Δεδομένου του στιβαρού σχεδιασμού του, προφανώς δεν απευθύνεται σε επαγγελματίες που κάνουν δουλειά γραφείου, αλλά σε εκείνους που χρειάζονται κάτι πολύ ανθεκτικό. Διαθέτει πιστοποίηση στρατιωτικού βαθμού MIL-STD 810H και IP65 για νερό και σκόνη.

Το G2 διαθέτει έναν αρθρωτό σχεδιασμό που υποστηρίζει τις εξελισσόμενες απαιτήσεις κατασκευής, μεταφοράς, logistics και πολλά άλλα. Διαθέτει τρεις αρθρωτές περιοχές επέκτασης και έως 36 διαφορετικούς συνδυασμούς xPAK. Το TOUGHBOOK G2 μπορεί εύκολα να ταιριάξει τις ανάγκες όλων με δυνατότητες όπως σειριακή θύρα, θερμική κάμερα, αναγνώστη γραμμωτού κώδικα, SSD γρήγορης έκδοσης και άλλα. Παραδόξως, το G2 είναι συμβατό με τα μοντέλα G1 και 20 ακόμα, τα οποία σύμφωνα με την εταιρεία βοηθούν στην “προστασία των επενδύσεων των πελατών και στη μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας”.

Δείτε ακόμα: Γνωρίζετε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο δίσκος SSD του Mac σας;

Το TOUGHBOOK G2 διαθέτει οθόνη 1920 x 1200 10,1 ιντσών και χωρητική οθόνη αφής με φωτεινότητα που μπορεί να φτάσει τα 1.000 nits. Όσον αφορά την ισχύ, το G2 διαθέτει διαμορφώσεις επεξεργαστή Intel Core i5 και i7 vPro για να προσφέρει μια ισχυρή απόδοση. Έχει μνήμη 16/32 GB και 512 GB-1TB SSD NVMe. Θα έρχεται επίσης με προεγκατεστημένα τα Windows 10 Pro.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, διαθέτει WiFi 6 και Bluetooth 5.1, έχει επίσης υποδοχή διπλής SIM, μία για φυσική κάρτα και μία για eSim. Υποστηρίζει 4G LTE και διαθέτει επίσης GPS. Υπάρχουν 3 αρθρωτές περιοχές επέκτασης και 3 προγραμματιζόμενα κουμπιά. Τα ηχεία μπορούν να φτάσουν τα 88dB και υπάρχει επίσης ένα κάλυμμα απορρήτου κάμερας Web και ένα προαιρετικό πληκτρολόγιο. Το TOUGHBOOK G2 έχει μπαταρία 6.300 mAh και η εταιρεία λέει ότι μπορεί να διαρκέσει 18,5 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Δείτε επίσης: Δεν έχετε μπαταρία για το GPS του smartphone; Δοκιμάστε το IndiaNavi!

Το Panasonic TOUGHBOOK G2 είναι διαθέσιμο για αγορά τώρα, ξεκινώντας από 2.999 $.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS