ΑρχικήReviewsΔεν έχετε μπαταρία για το GPS του smartphone; Δοκιμάστε το IndiaNavi!

Δεν έχετε μπαταρία για το GPS του smartphone; Δοκιμάστε το IndiaNavi!

Είναι εύκολο να θεωρηθεί δεδομένη η συνεχώς συνδεδεμένη, εξοπλισμένη με GPS συσκευή πλοήγησης που οι περισσότεροι από εμάς μεταφέρουμε στις τσέπες μας, το smartphone μας. Θέλετε να μάθετε πώς να φτάσετε σε αυτό το νέο εστιατόριο για το οποίο ακούσατε; Μερικά γρήγορα πατήματα στο Google Maps και η βέλτιστη διαδρομή δεδομένης της επιλεγμένης μεθόδου μεταφοράς θα υπολογιστεί σε δευτερόλεπτα. Αλλά αν βρεθείτε ποτέ χωρίς να έχετε σήμα στο smartphone σας ή χωρίς να έχετε μπαταρία, πως ακριβώς θα χρησιμοποιήσετε το GPS;

Δείτε επίσης: Τρόπος χρήσης των Google Maps σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης

GPS smartphone

Δείτε επίσης: Το Google Maps θα κάνει πιο εύκολες τις διαδρομές με μετρό και τρένο

Μπείτε στο IndiaNavi, έναν εκσυγχρονισμό του κλασικού χάρτη που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αποφύγει τις παγίδες που εμποδίζουν το smartphone σας από το να είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο αναζήτησης διαδρομών. Η έγχρωμη ηλεκτρονική οθόνη χαρτιού όχι μόνο διατηρεί την κατανάλωση ενέργειας χαμηλή, αλλά έχει ασυναγώνιστη αναγνωσιμότητα στο φως της ημέρας. Χωρίς σήμα; Κανένα πρόβλημα, καθώς οι σχετικοί χάρτες είναι προεγκατεστημένοι στη συσκευή.

Εκτός από την οθόνη ηλεκτρονικού χαρτιού 5,65 ιντσών από το Waveshare, το India Navi διαθέτει δέκτη GPS L96 M33 και μικροελεγκτή ESP32-WROOM-32. Το τρισδιάστατο τυπωμένο περίβλημα που συγκρατεί τα ηλεκτρονικά και την μπαταρία θήκης λιθίου που τα τροφοδοτεί είναι ακόμα στα αρχικά στάδια, αλλά μας αρέσει η σχεδίαση σε στυλ βιβλίου. Η εστίαση στην απλότητα και την αξιοπιστία δεν τελειώνει ούτε με το hardware. Το software είναι πολύ απλό ως προς την χρήση: απλώς εκκινήστε το IndiaNavi και σας παρουσιάζεται ένας χάρτης που δείχνει την τρέχουσα θέση σας.

Δείτε επίσης: Πως να χρησιμοποιήσετε το Street View του Google Maps σε Split Screen σε Android

Με την άνοδο των εύκολα εμφανιζόμενων ηλεκτρονικών χαρτιών, είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε περισσότερες καινοτομίες όπως το IndiaNavi που αμφισβητούν τις ιδέες μας για το πώς πρέπει να λειτουργούν και να χρησιμοποιούνται τα σύγχρονα ηλεκτρονικά.

Πηγή πληροφοριών: hackaday.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS