ΑρχικήinetΚαταργείται το iDOS 2 που επιτρέπει εκτέλεση των Windows 3.1 στο iPad

Καταργείται το iDOS 2 που επιτρέπει εκτέλεση των Windows 3.1 στο iPad

Ο προγραμματιστής του iDOS 2, Litchie, αποκάλυψε ότι έλαβε ένα email από την Apple, που συνιστά αλλαγές που περιορίζουν την εφαρμογή από την εκτέλεση περιβάλλοντος όπως τα Windows 3.1. Αντί να αποδεχτεί τις απαιτήσεις της Apple, αποφάσισε να αφαιρέσει σύντομα την εφαρμογή από το κατάστημα εφαρμογών της εταιρείας.

iDOS 2
iDOS 2

Δείτε επίσης: Apple: Καθυστερεί την επιστροφή στα γραφεία μετά τις διαμαρτυρίες

Η εφαρμογή επέτρεπε καλή λειτουργία των Windows στο tablet, όμως σύντομα δεν θα είναι διαθέσιμη.

Πολλοί είναι αυτοί που μπορεί να αναρωτηθούν γιατί η εταιρεία ζήτησε τις αλλαγές τώρα, αφού h iDOS 2 υπάρχει εδώ και 2 χρόνια.

Η ομάδα έλαβε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτήν την εβδομάδα από την Apple, αναφέροντας ότι, “Κατά την επανεκτίμηση, διαπιστώσαμε ότι η εφαρμογή σας δεν συμμορφώνεται με τις Οδηγίες ελέγχου του App Store. Συγκεκριμένα, διαπιστώσαμε ότι η εφαρμογή σας παραβιάζει τα ακόλουθα:

Κατευθυντήρια γραμμή 2.5.2 – Απόδοση – Απαιτήσεις λογισμικού

Κατά τον έλεγχο, η εφαρμογή σας εγκατέστησε ή ξεκίνησε εκτελέσιμο κώδικα, ο οποίος δεν επιτρέπεται στο App Store. “

Δείτε ακόμα: Apple: Το 2020 απέρριψε 1 εκατομμύριο κακόβουλα apps για το App Store!

Από τον Σεπτέμβριο του 2020, η εφαρμογή ενημερώθηκε για να επιτρέψει την κοινή χρήση αρχείων, αλλά μόλις τώρα η Apple ζήτησε την κατάργηση της λειτουργίας, η οποία θα καθιστούσε την εφαρμογή σχεδόν άχρηστη.

Αντ’ αυτού, η εφαρμογή θα καταργηθεί πολύ σύντομα, αλλά η ομάδα σημειώνει ότι θα μπορείτε να την κατεβάσετε από τη λίστα “Αγορά” εάν τη διαγράψετε στο μέλλον.

Όπως σωστά σημειώνει ο Litchie, η δυνατότητα κοινής χρήσης αρχείων είναι διαθέσιμη στο iDOS 2 από τον Σεπτέμβριο, οπότε είναι αξιοσημείωτο ότι χρειάστηκε αυτός ο χρόνος για να παρατηρήσει η Apple τι κάνει η εφαρμογή.

Προσθέτοντας σε αυτό, ο Litchie δήλωσε επίσης ότι έστειλε ένα email τον Σεπτέμβριο, δηλώνοντας ρητά ότι υπήρχε η δυνατότητα κοινής χρήσης αρχείων. Εφαρμογές όπως αυτή, βοηθούν στην εκπαίδευση των νεότερων χρηστών σχετικά με το πώς ήταν κάποτε τα πράγματα και πώς ορισμένες δυνατότητες και ακόμη και διεπαφές χρήστη θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στο λογισμικό της σημερινής εποχής.

Δείτε επίσης: Η Apple προειδοποιεί τους Leakers να μην δημοσιεύουν πληροφορίες

Ωστόσο, καθώς γίνεται όλο και πιο δύσκολο να χρησιμοποιείς αυτά τα παλαιά λειτουργικά συστήματα, φαίνεται ότι η Apple και άλλοι χάνουν κάτι σπουδαίο που μπορεί να εκπαιδεύσει τους προγραμματιστές και τους σχεδιαστές του αύριο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS