ΑρχικήinetΗ Apple προειδοποιεί τους Leakers να μην δημοσιεύουν πληροφορίες

Η Apple προειδοποιεί τους Leakers να μην δημοσιεύουν πληροφορίες

O εξαιρετικά αξιόπιστος leaker της Apple γνωστός ως “Kang” και ορισμένοι ακόμα, έχουν λάβει προειδοποιητικές επιστολές από δικηγόρους που εκπροσωπούν της εταιρείας. Η επιστολή προειδοποιεί τους Leakers ότι δεν πρέπει να αποκαλύπτουν πληροφορίες σχετικά με μη δημοσιευμένα προϊόντα της Apple, επειδή μπορεί να δώσουν στους ανταγωνιστές της εταιρείας πολύτιμες πληροφορίες και “να παραπλανήσουν τους πελάτες, επειδή αυτό που αποκαλύπτεται μπορεί να μην είναι ακριβές.

Apple leakers

Δείτε επίσης: Apple Pay Later: Η υπηρεσία που επιτρέπει αγορά app με μηνιαίες δόσεις

Η Αpple χρησιμοποίησε τις εικόνες του Kang στο Weibo ως αποδεικτικά στοιχεία, αλλά ο ίδιος εξήγησε ότι δεδομένου ότι “δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ εικόνες που δεν έχουν πρώτα αποκαλυφθεί” ή πουλήσει τις πληροφορίες, η Apple πρέπει να κάνει εξαιρέσεις σχετικά με τα leaks. Οι διαρροές της Αpple που χαρακτηρίζονται αόριστα ως “dreams” έχουν γίνει δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια, παρέχοντας σε κάποιους έναν διασκεδαστικό μηχανισμό για να υπαινίσσονται τα μελλοντικά σχέδια της Apple, χωρίς να δίνουν πάρα πολλές πληροφορίες.

Ο Kang σχολίασε ότι “δεν θα δημοσιεύσει άλλες υποθέσεις για προϊόντα στο μέλλον“, πρότεινε ότι θα διαγράψει κάποιες προηγούμενες δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εξέφρασε την ανάγκη να “σταματήσει” να αναρτά για την Apple.

Δείτε ακόμα: Υπάλληλοι της Apple για επιστροφή στα γραφεία: Απειλούν με παραιτήσεις!

Ο Kang ήταν μεταξύ των πιο αξιόπιστων Leakers της Apple, με διαδοχικές λεπτομερείς διαρροές σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια προϊόντων και λογισμικού της εταιρείας που αποδείχθηκαν σωστά. Ο Kang διέρρευσε όλες τις λεπτομέρειες της σειράς iPhone 12 και του HomePod mini πριν ξεκινήσουν. Σύμφωνα με την AppleTrack, ο Kang διέρρευσε επίσης σωστά μία πληθώρα πληροφοριών σχετικά με το iPhone SE 2020, το Apple Watch SE, το Αpple Watch Series 6, το iPad 8 και το iPad Air 4 πριν από την κυκλοφορία τους.

Δείτε επίσης: Apple Watch SE: Το νέο smartwatch που κοστίζει $279!

Επιπλέον, ο Kang διέρρευσε εκτενείς λεπτομέρειες σχετικά με τις ενημερώσεις λογισμικού της Apple για το WWDC το 2020. Η Αpple φαίνεται να έχει στείλει παρόμοιες επιστολές και σε άλλους Leakers, όπως ο “CConceptCreator“. Ο ίδιος δήλωσε ότι έλαβε αυστηρή προειδοποίηση από την Apple. Ο Leaker και καλλιτέχνης concept Ben Geskin δήλωσε επίσης πρόσφατα ότι έλαβε μια παρόμοια επιστολή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS