ΑρχικήinetApple Pay Later: Η υπηρεσία που επιτρέπει αγορά app με μηνιαίες δόσεις

Apple Pay Later: Η υπηρεσία που επιτρέπει αγορά app με μηνιαίες δόσεις

Η Apple ετοιμάζει μια νέα υπηρεσία που θα επιτρέπει στους χρήστες Apple Pay να αγοράζουν προϊόντα και να τα εξοφλούν σε μηνιαίες δόσεις, για να ανταγωνιστεί τις υπάρχουσες επιλογές μηνιαίου προγράμματος πληρωμών των Affirm και PayPal. Το Bloomberg αναφέρει ότι αυτή η υπηρεσία βρίσκεται σε εξέλιξη και ονομάζεται προς το παρόν «Apple Pay Later».

Apple Pay Later υπηρεσία

Δείτε επίσης: Η Apple ενδέχεται να εγκαταλείψει την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου

Ωστόσο, η υπηρεσία πρόκειται να ενσωματωθεί άμεσα στο Apple Pay. Η εταιρεία λέγεται ότι συνεργάζεται με τη Goldman Sachs για το νέο της εγχείρημα. Η Goldman Sachs λειτουργεί ήδη ως υποστηρικτική τράπεζα πίσω από την Apple Card.

Οι προσφορές “Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα” έχουν δει άνοδο τα τελευταία χρόνια.

Η νέα δυνατότητα ακούγεται παρόμοια με το πρόγραμμα που διατίθεται στους χρήστες της Apple Card. Με τις μηνιαίες δόσεις της Apple Card, οι κάτοχοί της μπορούν ήδη να αγοράσουν ένα iPhone και άλλες συσκευές Apple με χρηματοδότηση 0% για 24 μήνες.

Δείτε ακόμα: Πώς θα δείτε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείτε περισσότερο στο iPhone

Το νέο πρόγραμμα Apple Pay Later δεν απαιτεί από τους χρήστες να διαθέτουν μία Apple Card. Ουσιαστικά, η Apple θα επιτρέψει σύντομα στους χρήστες να αγοράσουν εύκολα οτιδήποτε με το Apple Pay και να το αποκτήσουν μέσω ενός μηνιαίου προγράμματος χρηματοδότησης. Η Goldman Sachs θα είναι ο υποκείμενος δανειστής για τα προγράμματα δόσεων. Η τιμή της μετοχής της Affirm έπεσε πάνω από 10% κατά τη δημοσίευση της έκθεσης.

Η έκθεση υποδεικνύει ότι οι πελάτες θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση και να εγκριθούν, μέσω μιας διαδικασίας αίτησης στην εφαρμογή Wallet. Το Bloomberg αναφέρει ότι θα είναι διαθέσιμα επίσης άτοκα προγράμματα.

Δείτε επίσης: iOS 15: Το Wallet app θα αρχειοθετεί τα εισιτήρια/passes που έχουν λήξει

Αναμφίβολα, η κυκλοφορία της υπηρεσίας θα εξεταστεί από τους ρυθμιστικούς φορείς, καθώς οι κυβερνήσεις αποζητούν μεταρρυθμίσεις για τις Big Tech. Ακόμη και πριν από αυτό, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ερευνά ήδη ισχυρισμούς ότι η Apple πλεονεκτεί άδικα με το Apple Pay σε σχέση με τα ανταγωνιστικά συστήματα ανέπαφων πληρωμών στο iPhone.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS