ΑρχικήUpdatesiOS 15: Το Wallet app θα αρχειοθετεί τα εισιτήρια/passes που έχουν λήξει

iOS 15: Το Wallet app θα αρχειοθετεί τα εισιτήρια/passes που έχουν λήξει

Το Wallet app του iPhone θα διατηρείται τακτοποιημένο αφού θα αρχειοθετεί αυτόματα εισιτήρια από events και boarding passes που έχουν λήξει στο iOS 15.

Wallet app

Δείτε επίσης: iOS 15 developer beta: Πως να κάνετε εγκατάσταση

Δεν θα καταργηθούν εντελώς από την εφαρμογή, επομένως θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά. Ωστόσο, τα στοιχεία που έχουν λήξει θα ομαδοποιηθούν σε ξεχωριστή λίστα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα βρίσκετε μπροστά σας για να βρείτε ένα pass που χρειάζεστε.

Υπάρχει ένα πλήθος μικρότερων αλλαγών και βελτιώσεων στο iOS 15 που η Apple δεν είχε χρόνο να αναφέρει κατά τη διάρκεια της ομιλίας του WWDC 2021 τη Δευτέρα. Πολλές από αυτές θα κάνουν τη χρήση του Wallet app πολύ πιο απλή.

Εκτός από την προσθήκη ταυτότητας και ψηφιακών κλειδιών για το αυτοκίνητο, το σπίτι, το γραφείο και τα ξενοδοχεία σας, το Wallet app θα διατηρείται τακτοποιημένο αρχειοθετώντας παλιά αντικείμενα.

Δείτε επίσης: Η Apple έκλεψε δύο λειτουργίες Chrome για το iOS 15 Safari του iPhone

Το Wallet app λαμβάνει μεγάλες βελτιώσεις στο iOS 15

«Τα boarding passes που έχουν λήξει και τα εισιτήρια εκδηλώσεων θα μετακινούνται αυτόματα σε ξεχωριστή λίστα, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση στα σχετικά εισιτήρια και passes χωρίς να χρειάζεται να βλέπετε μπροστά σας τα παλιά εισιτήρια» εξηγεί η Apple.

Και υπάρχουν και άλλα: Το iOS 15 θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε πολλά εισιτήρια ή κάρτες στο Wallet app με μία ενέργεια. Δεν θα χρειάζεται πλέον να προσθέτετε το καθένα χειροκίνητα, κάτι που θα είναι βολικό κατά την κράτηση οικογενειακών ταξιδιών.

Το iOS 15 έχει προγραμματιστεί να κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του παράλληλα με το iPadOS 15 αυτό το φθινόπωρο. Η πρώτη έκδοση developer beta είναι διαθέσιμη τώρα, ενώ τα δημόσια betas θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε επίσης: Το Apple Find My iPhone θα λειτουργεί ακόμη και σε απενεργοποιημένο τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις αλλαγές που δεν ανέφερε η Apple κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, ανατρέξτε στη σελίδα προεπισκόπησης των λειτουργιών του iOS 15 στον ιστότοπο της εταιρείας.

Πηγή πληροφοριών: cultofmac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS