ΑρχικήinetΗ Tesla κάνει προσλήψεις: Ψάχνει οδηγούς για να δοκιμάσουν τα self-driving αυτοκίνητα

Η Tesla κάνει προσλήψεις: Ψάχνει οδηγούς για να δοκιμάσουν τα self-driving αυτοκίνητα

Θέλετε να εργαστείτε απομακρυσμένα για την Tesla και να δοκιμάσετε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες των Autopilot και Full Self-Driving; Ίσως να είστε τυχεροί καθώς μαθαίνουμε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να κάνει προσλήψεις και ψάχνει για οδηγούς που θα τεστάρουν αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο.

Tesla προσλήψεις self-driving

Δείτε επίσης: Τα νέα μοντέλα Τesla χρησιμοποιούν ίδιο επεξεργαστή με το PlayStation 5

Δεν χρειάζεται να έχετε κάποιο πτυχίο για να πάρετε την συγκεκριμένη θέση.

Όσον αφορά τις δυνατότητες του πακέτου Autopilot και Full Self-Driving, οι άνθρωποι συχνά λένε ότι οι ίδιοι οι πελάτες της Tesla είναι οι δοκιμαστές και αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό, αλλά η αυτοκινητοβιομηχανία κάνει και πολλές εσωτερικές δοκιμές.

Οι περισσότεροι άνθρωποι στο πρόγραμμα πρώιμης πρόσβασης της Tesla που λαμβάνουν τις πρώτες νέες ενημερώσεις είναι υπάλληλοι της εταιρείας και αυτό δεν λαμβάνει υπόψη το engineering testing και πάρα πολλές εσωτερικές δοκιμές.

Δείτε επίσης: Οι κάμερες των Tesla βοηθούν την αστυνομία να κάνει συλλήψεις

Πρόσφατα αναφέραμε ότι η Tesla άρχισε να προσλαμβάνει περισσότερους χειριστές δοκιμών ADAS για εσωτερικές δοκιμές των λειτουργιών Autopilot και Full Self-Driving (FSD) στις ΗΠΑ – συμπεριλαμβανομένης της Καλιφόρνια και πιο πρόσφατα στο Φοίνιξ και το Ώστιν.

Τώρα η Electrek δημοσιεύσε δώδεκα επιπλέον θέσεις εργασίας για τελεστές δοκιμών ADAS, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων νέων διεθνών, που αναφέρονται από την Tesla καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία φαίνεται να δοκιμάζει τις επερχόμενες νέες ενημερώσεις του FSD.

Η Tesla γράφει στην περιγραφή της θέσης εργασίας:

«Ψάχνουμε για ένα άτομο με μεγάλο κίνητρο για να επιταχύνουμε τις δοκιμές σε επίπεδο οχήματος για όλες τις τρέχουσες και μελλοντικές λειτουργίες Autopilot».

Η Tesla θέλει να προσλάβει περισσότερους δοκιμαστές στις ΗΠΑ με νέες θέσεις εργασίας στη Νέα Υόρκη, το Σικάγο, την Ουάσιγκτον, τη Φιλαδέλφεια και το Μαϊάμι.

Ωστόσο, η αυτοκινητοβιομηχανία ψάχνει επίσης για πρώτη φορά να προσλάβει δοκιμαστές λειτουργιών Autopilot και Full Self-Driving σε όλο τον κόσμο. Η Electrek εντόπισε νέες θέσεις στο Τορόντο, το Παρίσι, το Μιλάνο και τη Βαρκελώνη.

Δείτε επίσης: Tesla: Mετάβαση στο “Tesla Vision”- Τέλος το ραντάρ σε Model 3 και Y

Η αυτοκινητοβιομηχανία πρέπει να δοκιμάσει τις νέες δυνατότητες του Autopilot (έκδοση 9) σε μια ποικιλία διαφορετικών σεναρίων και σε διαφορετικά περιβάλλοντα – είναι σημαντικό να είναι διαφορετικές οι οδοί και οι πινακίδες.

Ωστόσο, προκειμένου η Tesla να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο σύστημα στους καταναλωτές, θα πρέπει να αποδείξει μετά από αυστηρές δοκιμές ότι το σύστημά της είναι ασφαλές.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS