ΑρχικήinetΤα νέα μοντέλα Tesla χρησιμοποιούν ίδιο επεξεργαστή με το PlayStation 5

Τα νέα μοντέλα Tesla χρησιμοποιούν ίδιο επεξεργαστή με το PlayStation 5

Η AMD επιβεβαίωσε ότι η Tesla χρησιμοποιεί τη νέα της GPU RDNA 2 στο νέο σύστημα ψυχαγωγίας πίσω καθισμάτων για τα καινούρια της οχήματα Model S και Model X, η οποία χρησιμοποιείται και στο PlayStation 5.

Tesla PlayStation 5

Δείτε επίσης: Η Asus στρέφεται στους συμπαγείς RTX 3060 με αυτήν την ογκώδη GPU

Όταν η Tesla παρουσίασε τα νέα μοντέλα S και X τον Ιανουάριο, ένα από τα μεγαλύτερα νέα χαρακτηριστικά τους ήταν η προσθήκη μιας οθόνης για τα πίσω καθίσματα.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι η οθόνη θα τροφοδοτείται από έναν νέο ισχυρό υπολογιστή gaming με 10 teraflops επεξεργαστικής ισχύος.

Τώρα μαθαίνουμε περισσότερα για τον νέο υπολογιστή που θα χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο. Η AMD παρουσίασε πρόσφατα τη σειρά Radeon RX 6000M με αρχιτεκτονική RDNA 2.

«Σήμερα στο Computex 2021 AMD εισήχθησαν πολλές ισχυρές νέες λύσεις που μεταφέρουν τα παιχνίδια υψηλής απόδοσης σε νέα επίπεδα. Σχεδιασμένο για να προσφέρει απόδοση παγκόσμιας κλάσης, απίστευτη οπτική πιστότητα και συναρπαστικές εμπειρίες σε φορητούς υπολογιστές gaming, το νέο AMD Radeon ™ RX 6000M Series Mobile Graphics, περιλαμβάνει την κορυφαία top-of-stack Radeon RX 6800M, την ταχύτερη AMD Radeon GPU για φορητούς υπολογιστές, παρέχοντας στους επιτραπέζιους υπολογιστές επιδόσεις κατηγορίας, για την τροφοδοσία εξαιρετικά υψηλού ρυθμού καρέ 1440p gaming οπουδήποτε.»

Tesla PlayStation 5

Δείτε ακόμα: Σχεδιάζει η Nvidia την ταχύτερη GPU εξόρυξης Cryptocurrency;

Η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ επιβεβαίωσε ότι η νέα τεχνολογία όχι μόνο τροφοδοτεί το δημοφιλές Sony PlayStation 5 αλλά και τον νέο υπολογιστή gaming της Tesla στα νέα Model S και Model X.

Μία από τις βασικές απαιτήσεις της Tesla για υπολογιστική ισχύ δεν είναι μόνο η ισχύς επεξεργασίας αλλά και η ενεργειακή απόδοση.

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, η Tesla έχει στρέψει περισσότερο την προσοχή της στα βιντεοπαιχνίδια μέσα στα οχήματά της, με στόχο να «βελτιστοποιήσει τη διασκέδαση» που προσφέρει η απόκτηση ενός από τα μοντέλα της.

Δείτε επίσης: Το Netflix θα μπορούσε να επεκταθεί στον τομέα του gaming

Πέρυσι η Tesla δημιούργησε μια νέα ομάδα βιντεοπαιχνιδιών και διεπαφών χρήστη στο Ώστιν, καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία προσπαθεί να μετατρέψει τα οχήματά της σε μια πραγματική βιώσιμη πλατφόρμα βιντεοπαιχνιδιών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS