ΑρχικήinetΗ Asus στρέφεται στους συμπαγείς RTX 3060 με αυτήν την ογκώδη GPU

Η Asus στρέφεται στους συμπαγείς RTX 3060 με αυτήν την ογκώδη GPU

Οι κάρτες γραφικών RVX 3060 της Nvidia παρατηρείτε ότι συχνά είναι αρκετά συμπαγείς, σε αντίθεση με τις περισσότερες GPU της σειράς RTX 3000. Η dual-fan EVGA RTX 3060 XC, έχει μήκος 201,8 mm για παράδειγμα, καθιστώντας εύκολη την εφαρμογή στις περισσότερες περιπτώσεις παιχνιδιών. Αλλά αν θέλετε κάτι ακόμα μικρότερο, η Asus είναι η τελευταία εταιρεία τεχνολογίας, που ανακοίνωσε μια single-fan RΤX 3060 GPU από το brand της Phoenix, η οποία είναι γνωστή για την κατασκευή μικρών GPU για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Asus RTX 3060

Δείτε επίσης: Σχεδιάζει η Nvidia την ταχύτερη GPU εξόρυξης Cryptocurrency;

Η single-fan GPU της Asus είναι στην πραγματικότητα η μεγαλύτερη single-fan GPU που έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, με μήκος 177 mm (και πλάτος 2,55-slots), ενώ εταιρείες όπως οι Gainward (170mm), Palit (170mm) και MSI (172mm) έχουν δημιουργήσει όλες πιο συμπαγείς single-fan GPU RTX 3060, που είναι ακόμη ελαφρώς μικρότερες και καταλαμβάνουν μόνο δύο υποδοχές η καθεμία. Ωστόσο, αυτή η κάρτα γραφικών της Asus είναι ιδιαίτερα μικρότερη από την ήδη μικρή κάρτα γραφικών dual-fan EVGA 3060 που έχει κυκλοφορήσει.

Δείτε ακόμα: WhatsApp: προσθέτει φωνητικές και βίντεο κλήσεις για υπολογιστές

Όπως και άλλες κάρτες RTX 3060, το RTX 3060 Phoenix περιλαμβάνει τους ίδιους πυρήνες 3.584 CUDA, 12 GB μνήμης GDDR6 και τέσσερις εξόδους οθόνης: μία έξοδο HDMI 2.1 και τρεις DisplayPort 1.4a. Η κάρτα απαιτεί μία μόνο σύνδεση PCIe 8 pin, ελάχιστη τροφοδοσία 650W και δεν διαθέτει RGB lighting.

Δείτε επίσης: Λοταρίες για CPU/GPU: Η Newegg πουλάει τις λιγοστές που κυκλοφορούν

Η Asus δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τιμή ή ημερομηνία κυκλοφορίας για το RTX 3060 Phoenix. Ωστόσο μπορούμε να προβλέψουμε ότι όταν γίνουν διαθέσιμες οι κάρτες, πιθανότατα θα είναι δύσκολο τόσο να βρεθούν όσο και να αγοραστούν. Και όταν θα ανακοινωθεί η τιμή γι’ αυτές τις κάρτες είναι πολύ πιθανό ότι θα είναι μεγαλύτερη από αυτή που προτείνει ο κατασκευαστής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS