ΑρχικήTop PicksΔωρεάν Youtube Proxy 2021: Πως να ξεμπλοκάρετε το YouTube

Δωρεάν Youtube Proxy 2021: Πως να ξεμπλοκάρετε το YouTube

Στο διαδίκτυο συμβαίνουν πολλά και διάφορα! Υπάρχει λογοκρισία που επιβάλλεται από κυβερνήσεις και παρόχους διαδικτύου που καθιστούν ορισμένους ιστότοπους απρόσιτους στους χρήστες. Ορισμένοι ιστότοποι υπόκεινται σε περιορισμούς γεωγραφικού χαρακτήρα, ενώ ορισμένοι αποκλείονται από ISP για άλλους λόγους. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεμπλοκάρετε τους αποκλεισμένους ιστότοπους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Proxy sites, VPN ή προσαρμοσμένους DNS servers για πρόσβαση σε ιστότοπους που δεν είναι διαθέσιμοι στην περιοχή σας.

Youtube Proxy

Μιλώντας για αποκλεισμένους ιστότοπους, το Youtube βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Είναι ένας από τους πιο αποκλεισμένους ιστότοπους στον κόσμο. Υπάρχουν πολλά βίντεο που δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε σε συγκεκριμένες περιοχές. Παρακάτω θα βρείτε διάφορα δωρεάν Youtube proxy websites που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση στο Youtube, ακόμη και αν τα βίντεο δεν είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας.

Δωρεάν Youtube Proxy: Ξεμπλοκάρετε με εύκολο τρόπο το Youtube

1. Genmirror

Αυτό το δωρεάν proxy website από την Genmirror είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του Youtube. Παρέχει έναν δωρεάν SSL web proxy στον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε smartphone, υπολογιστή και tablet για να ξεμπλοκάρετε το Youtube όπου κι αν βρίσκεστε. Για να ανοίξετε το Youtube χρησιμοποιώντας το Genmirror, απλώς πληκτρολογήστε το URL του Youtube στη φόρμα στον ιστότοπο. Εάν χρησιμοποιείτε το Genmirror Youtube proxy σε smartphone, μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε μεγάλο εύρος ζώνης καθώς θα έχετε πρόσβαση στις proxied versions των αποκλεισμένων βίντεο Youtube. Επιπλέον, ο Genmirror προσπαθεί να σας κρατήσει ανώνυμους στο διαδίκτυο. Ωστόσο, ο ιστότοπος είναι γεμάτος με διαφημίσεις που θα μπορούσαν να αποτελέσουν εμπόδιο για ορισμένους.

Δείτε επίσης: Πώς να ξεμπλοκάρετε το YouTube ώστε να βλέπετε όλα τα βίντεο;

2. Proxysite

Youtube Proxy

Το Proxysite είναι ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος για τον αποκλεισμό του Youtube εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό. Αυτό το proxy website έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη την ευκολία χρήσης. Οι διαφημίσεις είναι ελάχιστες και δεν παρεμβαίνουν στην εμπειρία των χρηστών. Πρέπει απλώς να πληκτρολογήσετε “www.youtube.com” στο πλαίσιο κειμένου στον ιστότοπο και να επιλέξετε τον server που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Υπάρχουν περίπου 20 servers σε Ευρώπη και ΗΠΑ σε αυτό το δωρεάν Youtube proxy website.

3. HMA

Το HMA ή το HideMyAss είναι ένα άλλο δημοφιλές όνομα εάν θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό αποκλεισμένων ιστότοπων. Ο δωρεάν Youtube proxy είναι απλώς ένας από τους ταχύτερους τρόπους πρόσβασης στο Youtube εάν είναι αποκλεισμένος στη γεωγραφική σας τοποθεσία. Δεδομένου ότι είναι ένας δωρεάν proxy, υπάρχουν και ορισμένοι περιορισμοί που θα δείτε κατά την χρήση του.

Δείτε επίσης: Δείτε YouTube video στο Linux terminal με τη χρήση του YTFZF

4. AtozProxy

Youtube Proxy

Εάν θέλετε ένα απλό εργαλείο για πρόσβαση στο Youtube στην περιοχή σας, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Atozproxy. Αυτό το δωρεάν proxy website έχει ένα interface παρόμοιο με το Proxysite, έναν άλλο δωρεάν Youtube proxy website που αναφέρεται παραπάνω, αλλά με μια πιο φιλικό προς το χρήστη interface και λιγότερες ενοχλητικές διαφημίσεις. Για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο, εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του Youtube και κάντε κλικ στο κουμπί Browse στον ιστότοπο. Το Atozproxy χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία κρυπτογράφησης SSL για να κρύψει τα ψηφιακά σας ίχνη στο διαδίκτυο και να σας κάνει να μην μπορείτε να εντοπιστείτε.

5. CroxyProxy

Youtube Proxy

Το CroxyProxy είναι ένας ιστότοπος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίσκεψη σε οποιονδήποτε αποκλεισμένο ιστότοπο και το Youtube δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτό το proxy website χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για να παρακάμψει τους περιορισμούς που επιβάλλονται από τους ISP και τις κυβερνήσεις. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα βίντεο στο Youtube χρησιμοποιώντας αυτό το proxy website. Σε αντίθεση με άλλα proxy sites, το CroxyProxy υποστηρίζει την αναπαραγωγή βίντεο και ήχου HTML5. Για να ξεμπλοκάρετε το Youtube χρησιμοποιώντας το CroxyProxy, απλά πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL στο πλαίσιο κειμένου και πατήστε το κουμπί Go.

Δείτε επίσης: YouTube Music: Ξεκινά η δοκιμή της λίστας αναπαραγωγής Library Tracks

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου το Youtube δεν λειτουργεί, μπορείτε να δοκιμάσετε τους προαναφερόμενους δωρεάν ιστότοπους μεσολάβησης για να παρακολουθήσετε τα βίντεο στο video streaming site.

Πηγή πληροφοριών: fossbytes.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS