ΑρχικήUpdatesYouTube Music: Ξεκινά η δοκιμή της λίστας αναπαραγωγής Library Tracks

YouTube Music: Ξεκινά η δοκιμή της λίστας αναπαραγωγής Library Tracks

Αφού κυκλοφόρησε ένα PWA για Chromebook νωρίτερα αυτό το μήνα, η Google δοκιμάζει τώρα μια νέα λίστα αναπαραγωγής Library Tracks στο YouTube Music. Η νέα λίστα αναπαραγωγής άρχισε να κυκλοφορεί σε μερικούς χρήστες και να τους δίνει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα τραγούδια της βιβλιοθήκης τους.

Ο χρήστης του Reddit u/Iordbrack εντόπισε πρόσφατα τη νέα λίστα αναπαραγωγής Library Tracks στην εφαρμογή YouTube Music σε Android. Σε μια ανάρτηση για το θέμα, αναφέρεται ότι η λίστα αναπαραγωγής εμφανίζεται στο ιστορικό αναπαραγωγής εντός των ρυθμίσεων της εφαρμογής μετά την αναπαραγωγή οποιουδήποτε τραγουδιού από τη βιβλιοθήκη. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, η λίστα αναπαραγωγής που δημιουργείται αυτόματα περιλαμβάνει κομμάτια από τη βιβλιοθήκη σας.

Youtube

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω screenshot, η λίστα αναπαραγωγής Library Tracks μοιάζει με κάθε άλλη λίστα αναπαραγωγής στo YouTube Music. Έχει εξώφυλλο στην κορυφή, ακριβώς δίπλα στο όνομα της λίστας αναπαραγωγής και τον συνολικό αριθμό των κομματιών. Περιλαμβάνει ένα κουμπί λήψης για να βοηθήσει τους χρήστες να κατεβάσουν όλα τα κομμάτια για offline αναπαραγωγή, ένα κουμπί shuffle και ένα κουμπί αναπαραγωγής. Κάτω από τα κουμπιά, μπορείτε να δείτε μια γραμμή προόδου λήψης, ακολουθούμενη από μια λίστα με όλα τα τραγούδια στη λίστα αναπαραγωγής.

Η ανάρτηση αποκαλύπτει περαιτέρω ότι παρόλο που η λίστα αναπαραγωγής δεν μπορεί να προβληθεί απευθείας καθώς φέρνει σφάλμα 404, οι χρήστες μπορούν να την κατεβάσουν και να την ακούσουν εκτός σύνδεσης. Δυστυχώς, η λίστα αναπαραγωγής δεν φαίνεται να περιλαμβάνει μεταφορτωμένα μουσικά κομμάτια από τη βιβλιοθήκη σας, επομένως ενδέχεται να μην είναι μια εξαιρετική λύση για χρήστες που θέλουν να έχουν πρόσβαση στην όλη την μουσική βιβλιοθήκη τους. Ελπίζουμε ειλικρινά η Google να προσθέσει την μεταφορτωμένη μουσική όταν η λίστα αναπαραγωγής θα κυκλοφορήσει σε περισσότερους χρήστες.

Προς το παρόν δεν έχουμε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη νέα λίστα αναπαραγωγής Library Tracks ή το πότε θα κυκλοφορήσει σε περισσότερους χρήστες – μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS