ΑρχικήinetΛοταρίες για CPU/GPU: Η Newegg πουλάει τις λιγοστές που κυκλοφορούν

Λοταρίες για CPU/GPU: Η Newegg πουλάει τις λιγοστές που κυκλοφορούν

Το να υπάρχει έλλειψη στα hardware δεν είναι ασυνήθιστο, αλλά η πανδημία έχει επιδεινώσει την κατάσταση. Όλος ο πλανήτης βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του οπότε οι άνθρωποι ψάχνουν τρόπο να απασχοληθούν. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι τα παιχνίδια, όμως φαίνεται πως η τόση μεγάλη ζήτηση έχει καταστήσει αδύνατο το να βρεθεί μία νέα κάρτα γραφικών υψηλής τεχνολογίας, όπως οι AMD Ryzen 5000 και GPU Nvidia RTX 3000. Η Newegg αρπάζει την ευκαιρία και προτείνει μια αμφιλεγόμενη λύση: τις λοταρίες.

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα Nvidia RTX 3080 τώρα, μπορείτε. Ωστόσο, πιθανότατα θα πληρώσετε περίπου το διπλάσιο της λιανικής τιμής σε έναν μεταπωλητή στο eBay ή την Amazon. Η κατάσταση είναι έτσι εδώ και μήνες. Γι΄αυτό η Newegg προσπαθεί να κάνει κάτι νέο.

Newegg

Αυτήν την εβδομάδα, η εταιρεία δημοσίευσε στο website της μια σελίδα που εξηγεί την πρόταση της. Η εκδήλωση “Newegg Shuffle” θα επιτρέψει στους ενδιαφερόμενους πελάτες να συμμετάσχουν σε μια λαχειοφόρο αγορά για επιλεγμένα προϊόντα – η λαχειοφόρος αγορά θα διαρκέσει τρεις ώρες. Μερικές φορές σε αυτές τις εκδηλώσεις προσφέρονται εξαιρετικά περιζήτητα hardware. Η AMD και η Nvidia παραδέχτηκαν τη μεγάλη έλλειψη των GPU τους οπότε ίσως μερικά από τα προϊόντα τους να προσφερθούν στην λοταρία.

Η Newegg έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο – όσοι κερδίζουν στη λαχειοφόρο αγορά θα επικοινωνούν μέσω email με την εταιρεία για να ολοκληρώσουν τις αγορές τους. Τα προϊόντα θα πωληθούν στους νικητές βάσει προτεραιότητας και οι νικητές θα έχουν μόνο δύο ώρες για να ολοκληρώσουν την αγορά τους προτού η Newegg μεταβεί στο επόμενο άτομο στη λίστα. Με αυτό το σύστημα, δεν θα πρέπει να ελπίζετε ότι θα παρακολουθείτε πότε θα εμφανιστεί νέο απόθεμα για να προλάβετε να αγοράσετε τα προϊόντα πριν τους άλλους. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να ελπίζετε ότι η γεννήτρια τυχαίων αριθμών της Newegg θα σας ευνοήσει.

Η εταιρεία αναφέρει ότι τα μελλοντικά events Shuffle θα περιλαμβάνουν και μεμονωμένα αντικείμενα εκτός από συνδυασμούς. Ωστόσο, δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθούν. Ίσως αυτές οι λοταρίες να εξακολουθούν να είναι η μεγαλύτερη σας ευκαιρία να αποκτήσετε CPU ή GPU στο άμεσο μέλλον.

Πηγή πληροφοριών: extremetech.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS